MC-event fejrer 20 års jubilæum
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MC-event fejrer 20 års jubilæum

Lørdag den 14. april i MESSE C Fredericia afholder Carsten Bøttern for 20. gang ”Forever 2 Wheels”
Forever 2 Wheels
06/04-2018 kl. 17:32

Der er lagt op til et brag af en fest, når ”Forever 2 Wheels” byder MC-folket indenfor lørdag den 14. april i MESSE C Fredericia.

Ikke alene har temperaturerne langt om længe fået forårskvalitet – det er også 20. gang, at arrangør Carsten Bøttern byder velkommen til MC-fest i Fredericia.

– Jeg er både stolt og taknemmelig over, at vi kan slå dørene op for 20. gang. Den første gang var i januar 1999, hvor standplanen blev lavet på ternet papir, og hvor jeg med familie og venners hjælp fik pyntet lidt op på den tomme hal. Jeg havde lånt et stereoanlæg i den lokale radio/tv-forretning, hvis der nu skulle blive stille – men 800 mennesker valfartede til Fredericia, og der blev alt andet end stille, husker Carsten Bøttern med et smil.

Han glæder sig til at markere jubilæet med en begivenhedsrig dag, hvor feststemte og forårskåde MC-entusiaster samles, og hvor 2018-sæsonen sparkes i gang med manér.

Som altid er der masser af både nye og brugte motorcykler på programmet – custom bikes, sportsmaskiner, ”café-racere”, airbrush-malede cykler med videre.

– Der er masser af de velkendte udstillere, hvoraf flere har været med næsten fra starten, og de byder blandt andet på lækre MC’ere, værktøj, reservedele samt gejl og bling til både chauffører og deres cykler, konstaterer arrangøren. 

Dagen byder også på bodypaint med Paint Killers fra Tyskland, og der er masser af musik, blandt andet med guitaristen Ashley Mulford, som er et kendt og skattet indslag på F2W. 

– Man kan også opleve et af Danmarks bedste træf-bands, nemlig Hillbilly Bones, og lokale Black Income giver den gas, blandt andet med numre fra deres debutalbum, som fik fem stjerner i Gaffa, bemærker Carsten Bøttern.

Om aftenen bliver der også god mulighed for at ryste vinteren af sig, når to lokale klubber, MC Chaufførerne og Fredericia Harley-Davidson Club, holder fest.

Carsten Bøttern lover, at ingen behøver at forlade F2W på tom mave. I bistroen er der stegt flæsk med persillesovs og brændende kærlighed, og ved scenen sørger ”Burger Madsen” og hans kone for burgere i verdensklasse. Desuden er der rundt i hallerne is, pizza, pølser, kaffe, kage og andre gode sager.

– Jeg glæder mig så meget til at fejre jubilæet sammen med familie, nære venner, de mangeårige udstillere, besøgende og ”legekammerater”. 20 forår i træk har jeg skabt rammerne, udstillerne har udfyldt dem og gæsterne har bidraget med fed stemning og hyggelig atmosfære – sådan bliver det også på lørdag, slutter Carsten Bøttern.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start