MAX MC, Mc Nøglen og Scanmi går til Sverige efter de danske lukninger
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Max MC Import AB nu på svensk

MAX MC, Mc Nøglen og Scanmi går til Sverige efter de danske lukninger
Max MC Import AB
02/11-2015 kl. 17:30

Tiden er inde til et nyt kapitel hos Max MC Import AB. Efter nogle kedelige år på Als i Danmark, føres forretningen videre af Bent “Max” Jacobsen fra Bor i Sverige. Ved at samle aktiviteterne i Sverige, har jeg trimmet virksomheden til fremtiden. Mulighederne for vækst er større i Sverige med betydeligt flere motorcykler, MX/Enduro og ATV køretøjer.

Derfor er Max MC Import AB et selvstændigt importfirma med hovedsæde i Bor i Sverige – et par timers kørsel fra Helsingborg. Inge og jeg er flyttet til Sverige, hvor vi nu vil betjene forhandlere i hele Norden. Vilkårende er de samme. Hvis forhandleren bestiller inden kl. 15:00 er varerne fremme næste dag i Sverige og Danmark. Det er stadig Post Nordic der kører med de almindelige pakker. Samme koncept: Kun salg til forhandlere.

Højere kvalitet på lager

Vi har reduceret antallet af varer på hylderne. Vores kunder er fagfolk og vi lægger derfor mere vægt på kvaliteten af de varer vi tilbyder. Lageret er en smule mindre end tidligere, men de betyder bare, at vi skal bestille oftere. Vi har stadig de stærke “Made in Japan” dele til japanske motorcykler og et stort program til europæisk producerede motorcykler. Både til gadecykler og MX/Enduro og til ATV.

Nyt trykt katalog

Harley dele kommer til at fylde mere i den nye katalog, der kommer i 2016. Kataloget er 100 % opdateret og trykkes i begrænset oplag, så det kun er tilmeldte forhandlere der sikrer sig et eksemplar. Trykkeomkostningerne er store, og vi skal være konkurrence dygtige selvom vi udgiver et dyrt katalog på over 1000 sider.

Den kommende tid…

…skal vi tilpasse lageret og administationen. Det er netop denne tid af året vi gør os klar til den kommende sæson. Det er stort set de samme agenturer, sælges fremover fra Sverige.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start