Max Biaggi, Antonio Cairoli og MAX MC med samme dæknavn
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Max Biaggi, Antonio Cairoli og MAX MC med samme dæknavn

MAX MC er blevet dansk Pirelli motorcykeldæk distributør
Max MC
08/07-2013 kl. 11:30

Pirelli er et af markedets bedste dækmærker, og er netop blevet kåret som det bedste af MOTORRAD. MAX MC er en af Danmarks største distributører af reservedele og tilbehør til motorcykler og scootere.

”Pirelli er markedets mest respekterede dækmærke inden for motorsport og med stolte traditioner gennem tiderne for udvikling og nyskabelse. Derfor er vi stolte over at have fået Pirelli med i vores store sortiment til forhandlerne” udtaler direktør Bent Jacobsen også kaldet Max.

Med lanceringen af Pirelli Angel GT i starten af april i år, var mange journalister vældig imponerede over den nyskabelse Pirelli havde formået at lave med dette dæk. Angel GT henvender sig til den største og hastig voksende gruppe af sport tour motorcykler. Introduktionen for verdens pressen foregik på det Italienske hangar skib Cavour og var en af de mest imponerende introduktioner gennem tiderne.

”Angel GT er et helt igennem fantastisk dæk, som med nyeste teknologi er udviklet til Sport Tour motorcykler. Denne gruppe motorcykler er tidens største og mest populære, og med Pirelli Angel GT forventer vi os meget”…fortæller salgschef Hans J. Nielsen. MOTORRAD har netop kåret Pirelli Angel GT til Bedste Sport Tour dæk. Kampen om titlen var op imod Metzeler Roadtec Z8 Inter, Bridgestone T30, Dunlop Road Smart 2 og Michelin Pilot Road 3.

“At Pirelli Angel GT netop er blevet kåret som bedste sport tour dæk af det tyske MOTORRAD, samtidig med vi har fået distributionen for Danmark. MOTORRAD er et af de mest respekterede og læste motorcykel blade, så denne sejr kommer ingen let til”…lyder det fra den stolte salgschef Hans J Nielsen.

Diablo serien er Pirelli dækket til de absolutte sporty og racer kunder, og 6 gange verdensmester Max Biaggi er en af dem, der har valgt at køre på disse Pirelli dæk. Ligesom Antonio Cairoli der er på vej til at vinde verdensmesterskabet i motocross i MX1 klassen på Pirelli Scorpion MX dækkene, har bl.a. MAX MC toppen af klasserne til at promoverer Pirelli navnet.

MAX MC vil allerede fra første uge i Juli være klar til levering af Pirelli dækkene til forhandlerne fra lageret på Sydals. I forbindelse med introduktionen af Pirelli fra MAX MC, vil der i Juli være nogle gode tilbud hos forhandlerne, og hvis du vil holde styr på din tur med din mobiltelefon, har Pirelli lige lanceret en smart mobil-App – Diablo Super Biker, der kan hentes på iTune og Google Play.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start