MC-Kursus: Massiv søgning efter sikkerhed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Massiv søgning efter sikkerhed

Flere og flere danske motorcyklister vælger dygtiggørelse
MCTC og FDM køreteknik
27/04-2012 kl. 16:00

Allerede inden udgangen af april, altså inden sæsonen rigtig er startet for mange motorcyklister, har 400 danskere gennemført en dag på MCTC og FDM motorcykelkursus. Flertallet udtaler at de vælger denne start på sæsonen for at blive bedre og mere sikre trafikanter. En så massiv tilslutning, så tidlig på året, er ikke tidligere set på MCTC og FDM motorcykel kørekurser.

Mange af kursisterne er gengangere, der vælger kursus som sæsonstart år efter år. Ifølge de tilbagevendende kursister vælger de at starte sæsonen med et kursus, da de så straks er igang og er kørt varme, så de derved får mest mulig ud af vores korte danske motorcykelsæson.

Henrik D. Christiansen fra Forsikringsrådgiverne, som MCTC og FDM kurserne har et godt samarbejde med, udtaler at de har markant færre skader på tidligere MCTC og FDM kursisters motorcykler, sammenlignet med de de kunder der fravælger kursus.

MCTC og FDM Kursus er nu mange danskeres måde og starte motorcykelsæsonen på, og forsikringernes skadestal fortæller det er en godt investering.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start