Wheels & Waves Festival - Harley-Davidson
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Legendariske Wheels & Waves Festival

Harley-Davidson® Europe kårer H-D Prague som Europas “Custom King”
Harley-Davidson
07/07-2015 kl. 14:30

Biarritz, Frankrig – Motorcykelentusiaster fra hele Europa har været samlet i Biarritz i Frankrig til den årlige Wheels & Waves festival. Harley-Davidson® deltog på festivalen med Dark Custom serien side om side med en lang række custom motorcykler og historiske modeller. Vinderen af den prestigefyldte Battle of the Kings konkurrence er netop kåret ved festivalen. Harley-Davidson’s Dark Custom modeller er mere end blot en serie af motorcykler; det er en livsstil og en attitude, der afspejler brandets rebelske rødder. Dark Custom appellerer specielt til unge kørere: der er uanede muligheder for at skabe et personligt udtryk; de er perfekte i byerne, og modeller som Harley-Davidson® Forty-Eight®, Iron 883™ og Harley-Davidson Street® 750 er også prismæssigt overkommelige.

Vinderen af Battle of the Kings konkurrencen er kåret ved Wheels & Waves. Autoriserede Harley-Davidson forhandlere i Europa har dystet på tekniske og kreative færdigheder i ombygning af en Harley-Davidson Street® 750 motorcykel, og i finalen skulle det afgøres mellem Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Norge og Cypern. En jury af custom eksperter kårede Harley-Davidson Prag som Europas Custom King med deres vinderdesign, SHDB 04, i et tæt opløb med H-D Østfold fra Norge.

Det tjekkiske team bestod af Ondrej Odehnal (mekaniker), Bohous Menzl (produktion), Wojta Vavrina (projectleder), Jarda Vavrina (koncept og design) og Olaf Pugner

(lakering).

”Vi var inspireret af både Lotus C01 og Bell and Ross Softail med det flotte krom look. Det er fantastiske ombygninger”, fortæller Ondrej. Det tjekkiske teams ombygning af Street™ 750 motorcyklen er ganske omfattende.

Alt metalarbejde er ren håndværk. Alt udstyr er særligt udvalgt og designet – styr, spejle, touch screen, LED lys, bremser, greb, pedaler. Tank og forskærm er også ombygget og speciallavet, ligesom den bagerste del af stellet er afkortet, og ja, så er speedometer udskiftet med – en telefon.


”Vi var begejstrede for at være med i Biarritz. Wheels & Waves festivalen er ikonisk 2015, og Harley-Davidson har været i front i 113 år, når det gælder ombygninger og custom motorcykler. Eventen i Frankrig gav os en gylden mulighed for både at fortælle historien og samtidig vise det aftryk, vi sætter på den nye new wave custom kultur”, fortæller Michael Johnstone, Marketing Director i Harley-Davidson EMEA.

“Wheels & Waves var den perfekte platform for os til at kåre dette års “Custom King”. Vores fem finalister leverede nogle fantastiske ombygninger, men der kan desværre kun være en vinder. Vi vil gerne ønske Harley-Davidson Prag stort tillykke med titlen og endnu engang hylde dem for deres eminente vinderdesign, som demonstrerer kreativitet og faglig kompetence på et meget højt niveau.”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start