Kræft rammer også motorcyklister - Stafet for livet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kræft rammer også motorcyklister

Stafet for livet
Friis MC
19/05-2014 kl. 21:00

I Horsens er et af de store kommende ”projekter” Stafet for livet, som foregår fra fredag den 23. maj kl. 16 – lørdag den 24. maj kl. 10.00. 

FAKTA

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft. Horsens er i år en af værtsbyerne for “stafet for livet” som er arrangeret af Kræftens Bekæmpelse.

FRiiS MC deltager i Stafet for livet

FRiiS MC er et af mange firmaer som deltager i stafetten. ”Generelt vil FRiiS MC jo gerne op om gode formål, projekter og tiltag. Kræft rammer jo også motorcyklister, siger Heidi Friis”. Derfor har FRiiS MC oprettet et hold – TEAM FRiiS MC, og vil gerne invitere kunder til at deltage. Der er flere måder at støtte holdet på, – også uden fysisk at deltage. Alle pengene går til Kræftens Bekæmpelse.  Yderligere information kan fås på www.stafetforlivet.dk. 

Prøv en tur bagpå

Udover deltagelse med et hold stiller FRiiS MC op med motorcykler, hvor FRiiS MC ”sælger” en mc tur for det symbolske beløb af kr. 50,- Det sker den 23. maj i tidsrummet kl. 17-21. Beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Hvis nogen har lyst til at tilbyde sin hjælp og mc til en til prøvetur på dagen, så kontakt Heidi, [email protected]. Behøves ikke nødvendigvis være hele tidsrummet. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Kræft rammer også motorcyklister

  1. Alle os som er begavet med en MC og er i stand til at nyde dette liv, har nu chancen for at gøre en god gerning for mange som har det svært.

Skriv et svar

Giver børn en ny start