Motorcykelhjelm: Schuberth S2 - Højt niveau af komfort
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kommunikation til Schuberth S2

SRC til S2 fra Schuberth
Schuberth
19/11-2012 kl. 13:30

Hjelm producenten Schuberth præsenterer sin fuldt integrerbare Schuberth Rider Communication System (SRC-SystemTM) til den nye fullface hjelm S2.

Schuberth S2 er den eneste hjelm på verdensplan der har pre-installeret Bluetooth ® og FM-radio antenner, som er specifikt kompatible med SRC-SystemTM. Dette giver en øget rækkevidde på op til 700 meter og en forbedring i modtage kvaliteten af den indbyggede radio.

SRC-Systemet tillader op til tre motorcyklister at kommunikere med hinanden samtidigt og understøtter Bluetooth ® enheder såsom mobiltelefoner, navigationssystemer og MP3-afspillere.

De vigtigste funktioner kan også aktiveres med stemmekommandoer. Systemet er klar til at bygge ind i hjelmen så det indgår som en helhed. De anvendte materialer er identiske med den originale akustisk krave og tilbyder det samme niveau af komfort.

Som sine forgængere er det nye system er baseret på afprøvet teknologi fra Cardo, verdens førende inden for Bluetooth ® kommunikationssystemer til motorcyklister. SRC-Systemet til S2 er nu tilgængelig fra specialiserede forhandlere til en pris af Dkr. 2.495.- vejledende udsalg.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start