Kick off weekend 27. & 28. februar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kick off weekend 27. & 28. februar

MC giganten i Næstved gir gas den 27. & 28. februar fra kl 10 til 17
Bikx
19/02-2010 kl. 20:30

kick off week-end med underholdning og oplevelser du bare ikke må gå glip af. Ud over at du selvfølgelig kan både se og rører ved de sidste nye Suzuki 2010 modeller til uhørt frække priser, har vi også et helt specielt tilbud til dig der køber ny motorcykel denne week-end.

Oplev og se Danmarks første Suzuki Trike Som må køres på bilkørekort. Vores rullefelts expert Troels er naturligvis også til rådighed med gode råd om power optimering af din motorcykel.

Nyd den gode biker stemning, med live musik og pølsevogn. Du vil også kunne møde nogle af vores leverandøre, mc-tech, mc-travel, Duells. 123mc, magacin.

Som noget helt ny får vi besøg af et par ”gæve bikere” der vil holde foredrag om livet med motorcykler, vi er rigtigt stolte over at kunne præsentere:

Biker Jens, som leverer et foredrag, som har alt. Når først manden, som har beriget det danske sprog med masser af nye ordvendinger, åbner munden og starter sin Harley, får publikum oplevelserne i USA præsenteret på en måde, som kun Jens Romundstad mestrer. Med et foredrag, som er en blanding af almindelige foredrag, stand-up og selvfølgelig masser af biker-humor, Biker-jens har publikum i sin hule hånd, Jens vil kunne opleves om lørdagen kl 13.00

Kom og se også:

Bjørn Andersen – en ægte rocker fra 60’erne Bjørn var i de glade tresser formand for de vilde engle i København. Det var den gang en rocker var indbegrebet med læder og motorcykler og det vilde liv, hvor det nok mere var fest og gang i den, frem for kriminalitet. Bjørn var bl.a. også bodyguard for Liza Minnelli og Sammy Davis. Bjørn holder et levende og medrivende foredrag om ”livet” dengang og i dag. Bl.a om sine oplevelser som opsøgende reporter og med emnerne: ”tværs gennem U.S.A. på motorcykel” og ”De vilde engle”, Bjørn pakker ikke tingene ind, men skyder altid fra hoften, så enhver kan forstå det. Du kan opleve Bjørn Lørdag kl 15 og søndag kl 13. Der er selvfølgelig gratis adgang til alle arrangementerne, og du kan følge vores program for denne week-end på vores hjemmeside www.bikx.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start