Carl Andersen Motorcykler: Mærker skifter hænder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kendte mærker skifter hænder

Carl Andersen Motorcykler A/S sælger sin salgsdivision for tilbehør og udstyr
Carl Andersen motorcykler
01/08-2012 kl. 16:00

Carl Andersen Motorcykler A/S sælger sin salgsdivision for tilbehør og udstyr til Vilh. Nellemann Handelsselskab AS / Nellemann & Drewsen APS

Carl Andersen Motorcykler alias Kawasaki Danmark har solgt sin salgsdivision for tilbehør og udstyr til Vilh. Nellemann Handelsselskab AS / Nellemann & Drewsen APS, som er den danske importør af Honda motorcykler og ATV samt Kymco scootere. Overtagelsen finder sted den 15. august 2012.

I salget indgår overdragelse af alt lager på produkterne Motorex, Daytona, DID, SBS, Maxxis, Chiravalli, Falkenberg, Motomaster, TCP, Techmate, Venhil, Yuasa samt Stadler Motorradbekleidung.

I salget indgår ikke Nexx styrthjelme og Laser udstødningssystemer, som fortsætter hos Carl Andersen 

Motorcykler sammen med alle Kawasaki produkterne.

Tiden kræver øget fokusering og målrettethed. Carl Andersen Motorcykler A/S ønsker fremover udelukkende at specialisere sig i salg af Kawasaki motorcykler, ATV, Mule, Jetski, Kawasaki reservedele, originalt Kawasaki udstyr og beklædning, Nexx styrthjelme samt Laser udstødninger til det danske marked.

Den globale krise har krævet store rationaliserings- og effektivitetsforbedringer og disse har vi med stor succes gennemført med Kawasaki forhandlerne gennem højeffektiv elektronisk forretningsudvikling af alle forretningsgange. Herudover ønsker vi nu at outsource alle lagerfunktioner og nedlægge hele vor egen lagerfunktion i Danmark og levere alle vareydelser direkte fra producent til forhandler. Det kan vi fremover med det indsnævrede antal leverandører, som fælles alle har et logistik set-up, som matcher vor forretningsstrategi om direkte leverance fra producent til forhandler, udtaler direktør Erik Blacha, Carl Andersen Motorcykler A/S.

Vilh. Nellemann Handelsselskab / Nellemann & Drewsen er en velkonsolideret og veldrevet virksomhed med en stærk position på det danske marked og med stort yderligere potentiale. Virksomheden er i dag landets største MC importør (Honda motorcykler) og har tillige i produkt porteføljen Kymco scootere. 

Virksomheden har også en veludviklet salgsdivision for tilbehør, og ønsker ved opkøbet af den yderst veletablerede salgsdivision for tilbehør fra Carl Andersen Motorcykler, at blive en mere komplet leverandør og samarbejdspartner til de danske MC-specialforretninger, bekræfter direktør Morten Agerbæk, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.

Vi forventer, at hele lageret er flyttet den 15. august 2012, men Carl Andersen Motorcykler forestår leverancerne til forhandlerne indtil vi er klar, slutter direktøren for Vilh. Nellemann Handelsselskab / Nellemann & Drewsen.

CARL ANDERSEN MOTORCYKLER A/S

Carl Andersen Motorcykler overdrager samtlige kundeforhold til Vilh. Nellemann Handelsselskab / Nellemann & Drewsen på de overdragne produkter, ligesom selskabet også overtager alle garantiforpligtelserne på produkterne.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start