Xpedit: Kawasaki til Farum - Motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki til Farum

Xpedit- CPH udvider med Kawasakiforhandling i Storkøbenhavn
Kawasaki
22/12-2011 kl. 11:30

Xpedit-CPH A/S har med virkning fra den 1. januar 2012 indgået autoriseret Kawasaki forhandleraftale i virksomhedens nyetablerede MC forretning i Farum nord for København.

Vi tror ligesom Kawasaki Danmark på fremtiden. Der er igen stigende interesse for motorcykler, og vi tror på at købekraften hos publikum snart kommer tilbage, når de sidste dønninger af finanskrisen har lagt sig. Alle drømmer om en motorcykel, men alle har ikke råd lige nu – men det kommer igen udtaler indehaverne af Xpedit-CPH Rune Bach-Andersen og Kurt Møberg. Vor investering i en yderligere forretning i Storkøbenhavn er derfor timet perfekt, fortsætter begge indehavere.

Carl Andersen Motorcykler A/S har indgået forhandleraftale med Xpedit-CPH A/S i bestræbelserne på at forstærke vort forhandlernet i Storkøbenhavn og omegn. Vi har haft et godt og mangeårigt samarbejde med virksomheden i Ølgod, og det er derfor helt naturligt for Kawasaki Danmark at udvide samarbejdet til nu også at omfatte den nye højt profilerede MC forretning i Farum, udtaler direktør Erik Blacha, Kawasaki Danmark.

Den daglige ledelse af Xpedit-CPH er Jesper Dal, og Xpedit-CPH vil fremover både forhandle Kawasaki og BMW.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start