Katalog i butikkerne - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Katalog i butikkerne

OnWheels nu i butikkerne
C. Reinhardt
08/02-2010 kl. 07:00

OnWheels kataloget fra Suzuki-MC er vokset i 2010

Der er ingen, der har sagt det skulle være let at sælge motorcykler og udstyr midt i en økonomisk krise. Men hos importøren for Suzuki MC tror man alligevel på fremtiden, og udsender i denne tid et 184 siders stort katalog med nyheder i Suzuki MC-programmet, nyheder indenfor udstyr og beklædning samt en lang række ekstra konkurrencedygtige priser på nogle af de tidligere års modeller.

Årets ubestridte nyheder indenfor MC-modellerne er Touring-cyklen GSX1250FA samt den re-designede cruiser VZ800.

Beklædningsdelen i kataloget også kraftigt fornyet for 2010 sæsonen. Her vises et bredt udsnit af beklædning fra italienske Alpinestars både til ræs, touringkørsel samt top-udstyr til cross-folket.

Danske Ventour, der kom frem i lyset i 2009 sæsonen, har udvidet sortimentet betragteligt i år med flere modeller i tekstilbeklædning samt lækre jeans til ham og hende, naturligvis med beskyttelse.

Hjelmsiden har også fået en udvidelse med introduktionen af italienske Caberg hjelme med mulighed for tilkøb af integreret kommunikationsudstyr. Mange flere nyheder vises i kataloget hos velkendte Shoei, Kryptonite, Metzeler, Yoshimura mv.

Siden OnWheels katalogets start for lidt over 10 år siden har det vokset sig 3 gange så stort med et bredt udvalg af MC-beklædning og udstyr til enhver smag og for enhver pengepung. Selve kataloget vil du kunne hente hos din forhandler fra slutningen af februar, men allerede nu kan det ses på nettet: www.suzuki-mc.dk  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start