Kaj’s MC i Sønderborg fejrer 40 års Jubilæum 1. sept.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kaj’s MC fejrer 40 år

Kaj’s MC i Sønderborg fejrer 40 års Jubilæum 1. september
Kaj's MC
21/08-2017 kl. 14:01

Meget har ændret sig – men vi er her stadig for dig og din MC!

Det er nu 40 år siden Kaj Jensen åbnede et lille MC værksted på Søndre Havnegade i Sønderborg den 1. september 1977. Siden da er der sket meget da mange kunder er kommet til, forretningen har flyttet lokaler tre gange, dygtige lærlinge er blevet udlært og en stor mængde Europamesterskaber, Nordiske Mesterskaber og Danske Mesterskaber er kørt hjem i road-racing og motocross. Faktisk er det blevet til hele 3 styk EM Guld, 2 gange Nordisk Mesterskab og hele 25 Danske mesterskaber.

Men det hele går ikke blot op i Race, da størstedelen af de tusindvis af MC’er der har været imellem vores mekanikeres kyndige hænder, faktisk er touring motorcykler der kører Europas veje tynde. Det er en sand fornøjelse når vi modtager billeder med en kundes top-læssede MC fra Nordkap eller modtager en Yamaha Neo’s knallert til 140.000 kilometers service efter et den har tygget sig igennem Middelhavs-landene.

1. januar 2016 overtog sønnen Kasper Jensen forretningen og selv om der er sket et par ændringer, er værdierne fortsat service og kvalitet og Kaj og ikke mindst Kirsten er stadig at finde i forretningen på Nørrekobbel 13 i Sønderborg.

40 år og still going strong – Det skal fejres! – Så derfor fejrer vi 40 års fødselsdag fredag den 1. september på Nørrekobbel 13. Vi holder reception og åbent hus på dagen fra klokken 13.00 hvor vi vil være vært for en lille snack og forfriskning til kunder og forretningsforbindelser.

Så få ryddet din kalender, find vores motorcykel eller motocross side på Facebook så du kan følge med i hvad der sker og eventuelt finde vores event side for jubilæet for løbende nyt.

Mange MC hilsner fra alle os hos Kaj’s MC Kirsten, Kaj, Lars, Jan, Mike, Martin og Kasper

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start