Jensens Motorcykler kåret som Gazelle virksomhed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jensens Motorcykler kåret som Gazelle virksomhed

Dagbladet Børsen har udnævnt Jensens Motorcykler som en af årets Gazelle virksomheder i 2016.
Jensen Motorcykler
23/12-2016 kl. 11:00

Jensens Motorcykler er rigtig stolte over kåringen, og glæder sig over at kunne tilføje endnu et trofæ til samlingen som i 2015 gav titlerne som årets Honda og årets KTM forhandler – og hvor det ser ud til disse trofæer hentes hjem igen i 2016. 

Hvad er en Gazelle?

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Hvis virksomheden ikke opgiver omsætning i sit regnskab, beregnes væksten på baggrund af bruttoresultatet.

Et stort skulderklap

Kåringen glæder indehaver, Brian Jensen: ”Vi er meget stolte over at blive kåret til Gazelle. For det første er kåringen en anerkendelse af vores ændrede tilgang til markedet. For det andet er det et kæmpe skulderklap til vores dedikerede og dygtige medarbejdere, der til daglig arbejder på at levere den bedste service på markedet til kunderne.”

Succesen skyldes, ifølge Brian Jensen, at virksomheden har formået at udvikle og udvide sit produktsortiment og tilbyde et langt bredere sortiment og med et prisspænd, der når en stor målgruppe. Jensens Motorcykler har de sidste par år udvidet med først KTM programmet og siden Honda programmet samt alt i tøj og udstyr indenfor motorcykel branchen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start