Jensens Motorcykler etablerer afdeling på Sjælland
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jensens MC åbner afdeling på Sjælland

Nordeuropas største MC-forhandler, Jensens Motorcykler i Horsens, åbner i marts 2018 en salgsafdeling i Slangerup nord for København.
Jensens Motorcykler
29/11-2017 kl. 16:00

“Jensens Motorcykler har allerede i dag ca 30. af sin kundebase på Sjælland, så det er en indlysende udvikling at åbne en afdeling her” udtaler direktør Brian Jensen.

Den nye sjællandske afdeling er autoriseret KTM forhandler og den eneste autoriserede INDIAN forhandler på Sjælland. “Vi vil have FULDT modelprogram på begge mærker og tilbyder prøvekørsler på stort set alle modeller. Derudover har vi godt udvalg af nyere brugte motorcykler og vi tager selvfølgelig alle mc mærker i bytte” fortsætter Brian Jensen, som også fortæller, at servicering og andet værkstedsarbejde også vil blive tilbudt de sjællandske kunder. Det vil være muligt at indlevere motorcyklen til service eller reparation, og i mange tilfælde vil man kunne få en låne motorcykel til rådighed imens. Ligesom i Horsens har den nye afdeling i Slangerup sågar en servicebil, som kan hente motorcykler hos kunderne. Det kalder vi Jensens Service.

Den daglige leder af den nye afdeling er Michael Schnack Bentzen. Han kommer fra en stilling som salgschef i Caps's Harley-Davidson i Valby og har rnere end 28 års salgs- og kundeservice erfaring fra blandt andet bil- og mc branchen.

Vi er glade for at få Michael ombord til at bestyre den nye forretning udtaler Brian Jensen. Michael er meget kunde- og serviceminded og har stor viden om motorcykler, så kunderne får den bedst mulige oplevelse.

Den nye forretning er beliggende på Raasigvangen 3 i Slangerup kun 30 minutter fra København og en af de mange fordele ved beliggenheden er ud over at undgå trafik og lyskryds, er at kunderne kan prøvekøre deres drømme mc på gode veje, der bugter sig gennem det kuperede nordsjællandske landskab. Jensen Motorcykler lægger vægt på, at det vil være en herlig tur at køre med den nye forretning som mål, og at det altid skal være besøget værd.

Historien om Jensen Motorcykler

Jensens Motorcykler med hovedsæde i Horsens har eksisteret i mere end 26 år og er Nordeuropas største motorcykelforretning. De seneste 2 år har virksomheden modtaget Gazelle prisen. Virksomheden som beskæftiger i dag 15 fuldtidsansatte hele året rundt, hvilket er usædvanligt i en virksomhed som er så sæsonbetonet som motorcykelbranchen. Jensen Motorcykler i Horsens er Danmarks største Honda og KTM forhandler, importør og forhandler af Indian Motorcycles samt førende på alle mærker indenfor beklædning og tilbehør.

• Autoriseret forhandler af Honda og KTM

• Autoriseret lndian forhandler og importør i Danmark

Tøj og tilbehør:

Shubert, Shark, Nolan, Rukka, Dainese, Daytona, Alpine Star, Rokker, Motostore med mere.

Del med en ven

8 personer snakker om “Jensens MC åbner afdeling på Sjælland

  1. Alletiders at Jensen åbner på sjælland. Dette vil forhåbentlig give en mere rimelig pris på service af KTM cyklerne

Skriv et svar

Giver børn en ny start