Road Racing - Intenst motorcykelløb på Ring Djursland
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Intenst motorcykelløb på Ring Djursland

Den 18. august byder på Road Racing-løb på Danmarks sværeste racerbane
Århus Motor Klub
07/08-2013 kl. 15:00

Gashåndtaget bliver vredet helt i bund, når Ring Djursland afholder sit Augustløb. Traditionelt er det bilerne, som holder til på Danmarks sværeste racerbane, men ved det kommende arrangement er der også Road Racing-løb på racerbanen på Jyllands næsetip.

Den 18. august afholder Aarhus Motor Klub løb for en række af Danmarks bedste Road Racing-kørere, når man tager hul på kampen om sit klubmesterskab. Selv om klubben formelt set har base i Østjylland, så har den en medlemskreds, som dækker det meste af Danmark, og derfor er det en række af landets bedste Road Racing-kørere, som kommer til start ved August-løbet.

Der bliver tale om en meget kompakt oplevelse for fans af race på to hjul. Road Racing-kørerne indtager nemlig banen ved 10-tiden for at køre tidtagning forud for de finaleheats, som fra middagstid og frem til klokken 14.00 afvikles på banen.

Såvel de moderne som de klassiske motorcykler vil kunne opleves på Ring Djursland. De mere end 50 deltagere bliver nemlig inddelt i flere felter. De hurtigste kørere fra bl.a. Super Stock 600- og Super Bike-klasserne kæmper således sammen med deltagerne fra Rookie 600- og 1000-klasserne, mens der vil være så mange klassiske motorcykler til start, at disse inddeles i to homogene felter.

Udover Road Racing-klasserne kommer Augustløbet på Ring Djursland også til at tælle billøb i bl.a. Dansk Drifting Serie, Danish Endurance Championship og Yokohama Super Cuppen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start