Hyosung ST7 på udsalg - Spar mere end 20.000 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hyosung ST7 på udsalg

Spar mere end 20.000 kr.
MAX MC Import
15/03-2012 kl. 15:45

Det er sjældent at udsalget starter i højsæsonen, men Hyosung importøren ScanMI ApS, sætter nu prisen ned på den store Cruiser: ST7. Det er restlageret fra 2011 der er kommet på udsalg og den nye ejer sparer mere end 20.000 kroner på en helt ny motorcykel. 

Det er indlysende at en ny motorcykel til 79.376,- er værd at overveje i stedet for en brugt. Brugt er nu engang brugt og med den nye Hyosung er der to års garanti med i købet. 

Hyosung og ST7 

Det er ikke alle modeller fra fabrikken i Korea, der hedder Hyosung. Og ST7 er bare en anden model. ST7 modellen som blev lanceret for et par år siden, er næsten 700 cc. og designet med et kælent blik til det amerikanske marked. 

Store linier med masser af krom og bløde linier. Moderne teknik, indsprøjtning og vandkølet V2 motor. Plus et par lange slanke udblæsningsrør med slash-cut dæmpere. Solid gennemprøvet teknik gør dette køb til et rigtigt god oplevelse og fede sommerdage på landevejen. Mere teknik 41 mm. S&T forgaffel. Dobbelte S&T støddæmpere bagpå, med justerbare fjedre. Forbremsen aktiverer en fire pot bremsekaliber til den 300 mm. store bremseskive. Bagbremsen er klaret med en 270 mm. bremseskive. 

Motoren yder 62 HK og har et kraftigt moment ved små omdrejninger. ST7 er monteret med bæltetræk – meget service venligt. Her kan du også justere fodhvilerne efter din benlængde – uden ekstraudstyr. Den leveres som helt sort eller sort/rød. ST7’eren kan sagtens måle sig med langt dyrere cruisere, men prisen er der ikke mange der kan matche. Du kan læse mere på www.hyosung.dk eller endnu bedre; se den i virkeligheden hos forhandleren.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start