Motorcykelugen: Hyldest til motorcyklismen på vej
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hyldest til motorcyklismen på vej

Motorcykelugen 2012 løber af stablen i uge 23
Motorcykelugens sekretariat
23/04-2012 kl. 16:00

I starten af juni vil forhandlere og importører af motorcykler af enhver type, størrelse og i alle prisklasser gå sammen med mange andre interessenter om at hylde glæden ved at køre på motorcykel. Det sker, når Motorcykelugen 2012 løber af stablen i uge 23. 

-­‐ Branchen har tidligere afholdt messer for motorcykler i blandt andet Herning og København, men vi har følt, at det var på tide, at vi hyldede motorcyklen og dens brugere på en mere synlig måde, fortæller John Tange, formand for Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF), sammen med Morten Brondbjerg, repræsentant for Motorcykel Importør Foreningen (MIF), der er gået sammen i et fælles initiativ til fremme af motorcyklismen. 

-­‐ Motorcykelugen 2012 planlægges for øjeblikket intensivt hos alle interessenter, men sikkert er det, at motorcykler og de mange fornøjelser, der er knyttet til de tohjulede transportmidler, vil være synlige i Danmark i uge 23. Der vil være en masse lokale aktiviteter, ligesom det i mediebilledet vil blive svært at klemme sig uden om en motorcykel, supplerer John Tange (MFF) og Morten Brondbjerg (MIF). 

Initiativtagerne vil løbende informere om aktiviteter og tiltag, men allerede nu er det sikkert, at motorcyklen aldrig har fået så meget opmærksomhed, som det vil blive tilfældet i starten af juni.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start