HONDA lancerer den nye 2017 500 ccm REBEL
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

HONDA lancerer den nye REBEL (Nu med pris)

Honda lancerer en frisk ny cool custom 500 kubik Rebel. Den nye CMX Rebel er en blanding mellem old og new school. En maskine der er spændende og let kørende, og byder på masser af muligheder for tilpasning af ejeren.
Honda
18/11-2016 kl. 14:25

For mange motorcyklister i begyndelsen af ​​20'erne – Generation Y, der er vokset op gennem den digitale tidsalder – betyder motorcykler meget mere end bare transport. De har brug for at repræsentere en livsstil, en holdning, og at give dem mulighed for at udtrykke deres egen individuelle identitet. Disse motorcyklisters forventninger er forskellige fra dem der ønsker mainstream maskinerne.

Hr Keita Mikura, Projektleder (LPL) af det innovative NM4 Vultus  forstår dette. Han kan lide at lege med de regler, skabe maskiner, der smelter tradition med banebrydende nye ideer og perspektiver. Mikura-san er den store projektleder for den nye Honda Rebel. Hans hold har produceret en brugerdefineret motorcykel, der præsenterer et klassisk, tidløst look, men er også gennemsyret af en fremadrettet, moderne stil. Tilgængelig, let at køre og let at leve med. Rebel går sine egne veje, men er også et tomt lærred, klar til uanset ejerens fantasi.

Udvikling af Rebel begyndte i Nordamerika, med en vision rettet mod den yngre generation af motorcyklister. Med en 471cc parallel twin-cylindret motor, med stærk drejningsmoment og en glat, lineær kraftlevering. Rebel er til A2-kørekort. Det er også slank, med en lav sædehøjde og derfor let at håndtere ved lave hastigheder. Den har kørestilling der er afslappet og neutral, med blidt udstrakte arme.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start