Ring Djursland : DM Road Racing blev i denne weekend kørt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hattrick på Ring Djursland

DM i Road Racing blev i denne weekend kørt på Ring Djursland
Michael Møller Pedersen
13/05-2013 kl. 12:45

Årets 2. 3. og 4. afdeling af DM i Road Racing blev i denne weekend kørt på Ring Djursland med tre tællende løb til den samlede DM stilling.

Op til weekenden var der en del nerver på, da det var første gang på banen med en 1000cc racer, opsætningen af motorcyklen var tvivlsom og vejrudsigterne så ikke gode ud!

lørdag morgen var det direkte til 15 minutters tidskval uden forudgående træning, og da det havde regnet om natten og banen stadig var pletvist våd, var det med stor forsigtighed at det hele skulle på plads. 

Til anden tidskval var banen tør og de små ændringer fra første kval skulle afprøves. desværre drillede elektronikken og gjorde det svært at accellerere hurtigt nok ud af svingene, og tiden fra første kval blev kun forbedret med 3 tiendedele af et sekund, dog nok til en 5. startplads i det samlede superstock/superbike felt.

Til løbene blev der lavet en masse små ændringer på motorcyklen, som skulle gøre det nemmere at komme hurtigt rundt i de små sving på den knap 2 kilometer lange bane. 

Her lykkedes det at tage tre 1. pladser i Superbike klassen, og derved holde føringen og udbygge forspringet i den samlede stilling med 75 point.

Samlede top tre i DM Superbike ser nu sådan ud efter 4 løb:

1. Michael Møller Pedersen – 100 point

2. Martin Iver Pedersen – 76 point

3. Ole Sørensen – 48 point

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start