Harley-Davidson søger motorcykelvenner til gratis tur
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson søger

Motorcykelvenner, som er klar til at sætte sig på to Harley-Davidson Touring motorcykler
Harley-Davidson
29/05-2016 kl. 08:00

Harley-Davidson søger: Motorcykelvenner, som er klar til at sætte sig på to Harley-Davidson Touring motorcykler og tage ud på en drømmetur hvor som helst i verden. Oveni den store oplevelse får vinderteamet også 5.000 Euro, som de kan bruge til at gøre drømmen til virkelighed. Lyder det for godt til at være sandt? Det hele starter med en almindelig prøvetur. For at være med i Harley-Davidson’s 2016 Discover More konkurrence skal kørere tage en prøvetur på en Touring motorcykel hos en af Harley-Davidson forhandlerne i Valby, Aarhus eller Rødding. En hurtig prøvetur her kan blive vekslet til en 2-ugers drømmetur i Spanien, USA, Argentina eller hvor som helst, man ønsker.

“Sidste års Discover More vinder, Luis Castilla, har inspireret så mange kørere til at komme ud på landevejene og opleve de magiske touring øjeblikke på en Harley” fortæller marketingdirektør Mike Johnstone fra Harley-Davidson EMEA. “Discover More skal give folk muligheden for at køre en Harley-Davidson på nogle af de mest fantastiske ture rundt om i verden. I år har vi så valgt, at kørerne laver deres helt egen tur, og vi er spændte på at se, hvor de vælger at tage hen, og hvilke ruter de planlægger.

Deltag i Discover More 2016 konkurrencen For at deltage i konkurrencen og få mulighed for at vinde drømmeturen, skal kørere tage en prøvetur på en Touring model hos en af de tre autoriserede Harley-Davidson forhandlere. Vinderen og en ven kommer begge til at køre på en Touring motorcykel på en 2-ugers drømmerejse og oveni får teamet 5.000 Euro, som de kan bruge på turen sammen med flere andre gode ting, der følger med. Konkurrencen starter i dag fredag den 27. maj og slutter 31. juli.

Discover More 2015 havde Luis Castilla som den absolutte hovedperson. Luis blev udvalgt blandt mere end 10.000 ansøgere fra 27 lande og var på en 2 måneders tur rundt i Europa på en Harley-Davidson Street Glide Special motorcykel. Han oplevede nogle af de mest spektakulære touring ruter og veje og mødte en masse nye mennesker og kulturer på sin vej. Man kan fx se et klip fra hans tur i Alperne ved at klikke her.

Besøg Discover More 2016 hjemmesiden for at få mere information om konkurrencen:

www.h-d.com/discovermore

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start