Harley-Davidson Rocker Custom Old School - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson Rocker Custom Old School

Build by Caps Aarhus
Caps Århus
28/10-2009 kl. 07:30

Nogle mennesker vil nok mene at der er Custom nok over den nye Harley Davidson model Rocker Custom. Men mange sætter en stor ære I at sætte deres eget visitkort på motorcyklen.

Vi hos Cap´s Aarhus har lavet et eksempel på hvordan man kan bygge en Rocker Custom efter den gamle Old School stil sammen med den nyeste teknologi fra Harley Davidson. Dette er gjort med en original Mini Fat Ape hanger som sammen med fremflytter sættet, giver en meget laid back kørestil. De sorte kabler er skiftet ud med originale braided kabler, hvilket blot giver cyklen endnu mere sammenhæng mellem alt chromen og den blå metal lak med sølv flammer.

Harley Davidson’s originalt svævende bagskærm er skiftet ud med den lavt liggende stel monteret bagskærm. Dette – sammen med sænkningen – gør cyklen meget lav at se og køre på – igen har Old School sat sit præg I form af en retro LED baglygte. De nye fenderstruts I chrome gør det nemt at montere aftageligt bagsæde, bagage bærer eller en kombination af dette I løbet af få sekunder, og uden brug af værktøj.

Den store 2 -1 udstødning, giver cyklen en dyb og tung lyd, og åbner op for de 5 egeret originale hjul I poleret alu. Den forchromede udstødning passer rigtigt godt sammen med den sort/chromed Twin Cam motor på hele 1584 Cc, som yder 76 hk og et drejnings moment på 125 nm.

Udover alle disse finesser, kan man fremhæve de små detaljer som man ikke altid lægger mærke til: Små billet tears LED blinklys med klart glas, ”sne” plov I den blå metallic farve der går I et med stellet og retro hornet der sidder foran på stellet for at gøre plads til den specielle tændspole med integreret tændingslås.

Denne fantastiske motorcykel ombygges på bestilling og efter dine ønsker på vores værksted, som i øvrigt har internationalt certifikat som motorcykel producent og 12 års erfaring med ombygning af Harley-Davidson motorcykler.

Der kan ses flere detaljer på: www.caps-mc.dk
Eller kontakte: Caps Aarhus A/S, TLF: 87415555

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start