Harley-Davidson hylder friheden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson hylder friheden

“All For Freedom. Freedom For All.” En hyldest til friheden, forskelligheden og det unikke i os alle.
Harley Davidson Danmark
17/08-2017 kl. 11:22

Siden 1903 har Harley-Davidson bygget motorcykler ud fra filosofien om, at vi som individer skal forfølge vores drømme, forskelligheden, det unikke – ja forfølge friheden. Harley-Davidson lancerer nu en ny platform – “All for Freedom. Freedom for All”.

Den nye platform introduceres med 30-sek og 90-sek videoer med optagelser af motorcykel kørere over hele verden. Harley-Davidson har indfanget nogle af de magiske øjeblikke, der opstår blandt motorcykelkørere ude på vejene – både nye optagelser og tilbageblik. 

Se video nedenfor.

“All For Freedom. Freedom For All” er en del af vores 10 års globale strategi for at tiltrække den nye generation af Harley-Davidson motorcykelkørere,” fortæller Sean Cummings, Senior Vice President of Global Demand i Harley-Davidson. “Som det førende brand inden for motorcykler ser vi det som vores mission at være med til at udvikle motorcykelmarkedet. Det kræver, at vi manifesterer betydning en af vores brand og inspirerer nye motorcykelkørere til at forfølge drøm men og søge efter den frihed, som alle H – D kørere oplever på deres Harley’er. Med den nye platform hylder vi friheden, forskelligheden og de fantastiske oplevelser, man får ude på vejene.”

For at få gang i snakken om det fantastiske ved at køre på motorcykel opfordrer Harley-Davidson alle motorcykelkørere til at  dele deres oplevelser om livet på motorcykel på #FindYourFreedom.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start