Harley-Davidson har fundet kører til drømmejob
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson har fundet kører til drømmejob

Luis Castilla skal nu i gang med at planlægge og finde de spektakulære ruter til sommerens europæiske motorcykeleventyr
Harley-Davidson
30/04-2015 kl. 10:00

(Oxford, 28. april 2015). Efter at have annonceret det ultimative drømmejob og søgt efter en passioneret motorcykelkører, har Harley-Davidson nu fundet den rigtige profil til Discover More 2015 Tour. Udvalgt blandt et kæmpe antal ansøgere kan Harley-Davidson offentliggøre, at Luis Castilla er manden, der bliver frontfigur i sommerens motorcykeleventyr. Nogle af ansøgerne har beskrevet det som “en fantastisk oplevelse for livet” og “en enestående chance for at opleve verden”, og det bliver altså Castilla der skal tage ud på en to-måneders tur rundt i Europa på en Harley-Davidson® Street Glide™ Special. To måneders intens oplevelse med alle udgifter betalt og et honorar på 25.000 € – og så får Castilla endda lov til at beholde Street Glide™ Special touring motorcyklen efter turen.

Luis Castilla er omhyggeligt udvalgt blandt mere end 10.000 ansøgere fra 27 forskellige lande. Der har været mange særdeles kvalificerede ansøgninger, mange af dem med video, til stor inspiration for Harley-Davidson teamet, men Luis’ enorme passion for at køre på motorcykel, opsøge nye eventyr, møde nye mennesker og i det hele taget hans smittende tilgang til udfordringen, gav ham det eftertragtede job. Efter at være blevet valgt til jobbet sagde Luis, “Jeg er helt oppe at køre over at have fået denne enestående mulighed med Harley-Davidson, og det vil helt sikkert blive en fantastisk oplevelse for livet. Discover More 2015 har alt det, jeg drømmer om: at køre en Harley-Davidson motorcykel gennem Europa, dele oplevelsen med andre, lytte til andre køreres eventyr, køre sammen med dem – ja, det vil kun gøre det endnu større og gøre det til en helt ekstraordinær event.”

GreatestRides.eu – et samlingssted for Discover More

Castilla vil nu starte med at planlægge sit livs eventyr, så han med forventet start sidst i maj er klar til at tage ud på nogle af de bedste ture rundt om i Europa. Han vil blive fulgt tæt af et professionelt filmhold for at dokumentere og dele oplevelsen på de sociale medier og på en blog på hjemmesiden www.greatestrides.eu.

Den helt nye GreatestRides.eu hjemmeside giver kørere over hele Europa muligheden for at uploade og dele deres “bedste ture” med andre touring entusiaster. Castilla og hans team vil de kommende uger bruge hjemmesiden som inspiration, når de skal planlægge Discover More 2015 ruten. Den nye hjemmeside bliver et samlingssted, der er skabt af motorcykelkørere til glæde for alle motorcykelkørere, uanset hvilken motorcykel eller hvilket mærke, du kører på.

“Vi har været overvældet af den enorme respons på jobannoncen til Discover More 2015,” fortæller Mike Johnstone, Marketing Director i Harley-Davidson EMEA. “Hver eneste ansøgning viste stor lyst til at udforske verden, og talte meget om den frihed, der er forbundet med at cruise på en Harley, men det blev altså Luis Castilla, der blev den værdige vinder. Hans enorme passion for at køre på motorcykel og hans store eventyrlyst vil forhåbentlig inspirere kørere rundt om i hele verden til at opleve den magi, der opstår med touring på en Harley-Davidson motorcykel.”

Tjek Luis Castillas ansøgning på video her: https://www.youtube.com/DM2015LuisCastilla

For yderligere information om Discover More 2015 Tour og for at dele dine bedste ture samt følge Luis Castilla på hans livs eventyr, besøg www.greatestrides.eu.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start