Harley-Davidson DemoTour - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson DemoTour

Harley-Davidson DemoTour kommer rundt i Danmark med de nye 2011 modeller
Harley-Davidson
25/09-2010 kl. 23:00

DemoTour’en starter i Århus mandag d. 4. oktober, er i Esbjerg om tirsdagen og i Odense om onsdagen, inden der sluttes i Valby i København torsdag d. 7. oktober.

Harley-Davidson har fyldt lastbilen med de nye 2011 modeller. Prøv den nye Sportster® 883 SuperLow™ med det kompakte chassis og den enkle, rene styling eller Softail® Deluxe, der er tilbage i en ny og stærkere udgave.

2011 serien giver dig forbedret performance og øget sikkerhed, og det vil være et udvalg af de nye modeller, der er med rundt på DemoTour’en.

”Hos Harley-Davidson bygger vi maskiner med stor entusiasme, det kan vi slet ikke lade være med. Skal din første motorcykel være en Harley-Davidson? Har du en ældre Harley-Davidson, og ønsker dig en ny? Har du et andet mærke, og altid har ønsket dig at eje motorcyklernes legende? Så er der en god grund til at komme forbi og få en prøvetur på en af 2011 modellerne”, fortæller Mogens Malling fra CAP’s Århus, der er en af de autoriserede Harley-Davidson forhandlere, som står bag DemoTour’en.

Hele eftermiddagen vil der i de fire Tour byer være mulighed for at få en prøvetur og en uforglemmelig køreoplevelse. Man skal have stort motorcykelkort.

Harley-Davidson DemoTour 4.-7. oktober 2010

Århus: Mandag d. 4. oktober kl. 14-19, v/CAP’s Århus, Lystrupvej 1E, Risskov.
Esbjerg: Tirsdag d. 5. oktober kl. 14-19, v/Skifter Biler (Volvo), Storegade 246.
Odense: Onsdag d. 6. oktober kl. 14-19, v/Autohuset Vestergaard (Volvo), Bondovej 18, Odense SV.
København: Torsdag d. 7. oktober kl. 14-19, v/CAP’s Copenhagen, Gl. Køge Landevej 84, Valby.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start