Giga-Store Søborg - Åbningsfest hos Ducati Copenhagen
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Giga Ducati-Store åbner i Søborg

Ducati Copenhagen åbner concept store i Søborg
DUCATI Copenhagen
11/08-2016 kl. 16:00

Motorcykelentusiaster kan nu få en helt ny oplevelse i Danmark, når en ny, stor Ducati Concept Store med tilhørende værksted åbner i Søborg den 21. august. Nu vil danskere med forkærlighed for de italienske to-hjulere kunne opleve alle modeller og masser af udstyr, ligesom den nye butik vil blive centrum for mange spændende events.

Den danske motorcykelsæson er på sit højeste, og nu får dem med hang til italienske motorcykler en helt ny måde at opleve dem på. Ducati Copenhagen Concept Store slår 21. august dørene op og byder velkommen til en verden, der er det tætteste, man kan komme på den ægte, italienske Ducati-oplevelse på dansk jord, forklarer forretningschef Claus Pedersen.

– Det er meget sjældent, man i Danmark ser konceptbutikker for kun ét motorcykelbrand. Men Ducati har så stor og bred appel, at mærket, sammen med sin omfattende kollektion af fritidstøj, sagtens kan stå alene. Derfor har vi nu skabt et sted for alle nuværende og kommende Ducati-ejere, hvor der kun fokuseres på Ducati, siger Claus Pedersen.

Oplevelser året rundt

Den nye butik ligger på Turbinevej 9 i Søborg, og kommer til at sælge alle Ducatis motorcykler, beklædning, køredragter, handsker og hjelme. Derudover kommer der et stort værksted med en dedikeret mand i Tommy Kiczalo, der står for klargøring, service og eftermarkedssalg. 

– Det bliver en Ducati livsstilsbutik, hvor vi udover de fysiske produkter også kommer til at have meget fokus på events. Vi kommer til at arrangere ture til fabrikken i Italien, køreture rundt omkring i Danmark, temaaftener og køreevents på lukkede baner, fortæller Claus Pedersen og fortsætter:

– Det er igen blevet rigtig populært at køre på motorcykel i Danmark, og Ducati er et eksklusivt mærke, der kan sammenlignes med Ferrari på bilsiden. Det tiltrækker et stort publikum, der gerne vil have en speciel oplevelse og kan udnytte de faciliteter, vi kan tilbyde her i Søborg.

Mere end bare motorcykler

Butikken kommer til have omkring 15 motorcykler stående i udstillingen med de kendte modeller som Scrambler, Monster, Multistrada, XDiavel og ikke mindst den ikoniske Superbike Panigale. Udover beklædning til køreturen bliver butikken fyldt med hverdagstøj og accessories fra Ducatis casual tøjlinje, ligesom konceptbutikken rummer et stort tilbehørsprogram og et værksted, der kan løse mekaniske opgaver.

– Butikken har været længe undervejs, og siden starten af juni har vi arbejdet intensivt på at få den klar, så vi kan byde velkommen til et inspirerende, dansk Ducati-univers, forsikrer Claus Pedersen, der holder åbent hus i butikken søndag den 21. august fra klokken 11-15.

Den danske import af Ducati blev i 2015 overtaget af Skandinavisk Motor Co., importdivisionen i Semler Gruppen, der også importerer Volkswagen-koncernens bilmærker, som udover Volkswagen også tæller mærker som Škoda, Audi og Porsche. Det er også Semler Gruppen, der står bag Ducati Copenhagen concept store, der nu åbner i Søborg.

Ducati er med den nye concept store repræsenteret med Ducati-forhandlere følgende steder: Ducati Concept Store i Søborg, F.I. Motorcykler i Sorø, Glad Rasmussen MC i Feldballe og med serviceværkstedet Promotor i Måløv.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start