Generationsskifte hos Bruun-Larsen Motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Generationsskifte hos Bruun-Larsen

Pernille og Kim har naturligt et ønske om, at sætte deres eget personlige præg på virksomhedens fremtid
Bruun-Larsen
13/03-2015 kl. 19:00

Firma Bruun-Larsen & Søn blev etableret i 1969 i forbindelse med generationsskifte i familievirksomheden, der oprindelig blev grundlagt i 1904 af Christian Larsen, som Danmarks første motorcykel forretning.

Per og Kirsten Bruun-Larsen overtog virksomheden som 4.generation tilbage i 1980, og har derfor stået i spidsen for virksomheden i snart 35 år.

En motorcykelforretning består af lige dele passion, entusiasme og forretning, fortæller Per Bruun- Larsen 

-vores virksomhed har ikke været nogen undtagelse. Motorsport og motorsports Team’s har altid været en del af firmaets DNA fortæller han medens Kirsten Bruun-Larsen nikker, når Per var på banerne passede Kirsten butikken, så ordet team passer ikke kun i motorsport for som Kirsten siger: Der skal også et team til at drive en virksomhed.

Per Bruun-Larsen har været involveret i motorsport på mange områder, som aktiv kører med mange mesterskaber på sit CV, men også som initiativtager til den første danske deltagelse i det legendariske Paris-Dakar rally tilbage i 1988, hvor han også selv deltog som aktiv kører.

Alt dette er fortid nu. Sygdommen sclerose har sat Per i en helt anden situation end tidligere. Derfor er det blevet tid til at give stafetten videre til 5.generation af Bruun-Larsen familien, nemlig Pernille Bruun-Larsen samt hendes partner Kim Mikkelmann der nu bliver partnere, ikke bare privat, men også i virksomheden.

Pernille og Kim har naturligt et ønske om, at sætte deres eget personlige præg på virksomhedens fremtid.

En fremtid der helt naturligt baserer sig på firmaets forhandling af Yamaha Motorcykler og det meget omfattende Yamaha tilbehørsprogram. 

Vi glæder os specielt meget til at præsentere den nye Yamaha motorcykel man må køre på, hvis man har et bilkørekort nemlig Yamaha TriCity. Det er en helt ny type motorcykel der har et utal af egenskaber og som tillader alle dem der gerne vil køre motorcykel, men ikke har et motorcykelkørekort, så alligevel at kunne gøre det.

Derfor ser vi med optimisme på fremtiden, udtaler Pernille Bruun-Larsen og med ny vækst i motorcykelsalget som i 2014 steg med næsten 20% i forhold til året før, har hun helt sikkert noget at have sin optimisme i. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start