Scooter Nøglen: Frisk til Scooter folket - Max MC Import
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Frisk til Scooter folket

Scooter Nøglen i femte udgave
Max MC Import
09/08-2011 kl. 22:30

Volume 5 af Scooter Nøglen er netop udgivet af Max MC Import A/S.

Det er det hidtil største katalog med scooter reservedele, der er udgivet i norden. Ikke mindst de mange opdateringer af kendte reservedele men også mange nye varer til scooter folket. Max leverer i stor stil til professionelle værksteder, og det er de samme dele som kunderne kan købe ved disken. Oven i købet kan kunden se varen og få et godt råd med på vejen, hvis man selv arbejder med at reparere og vedligeholde scooteren. Det giver større sikkerhed at handle på disken, inden du slipper pengene.

Faldende priser
I Scooter Nøglen kan du finde prisen på alle delene i danske kroner. Og de tåler at blive sammenlignet med priserne i det øvrige Europa. Og i kataloget kan du for eksempel finde bremseklodser til den samme scooter, men i fire forskellige fabrikater. Det giver overblik og valgfrihed. Max anbefaler mærket RacePro, hvis du er i tvivl. Det er værkstedskvalitet til en overkommelig pris. En nyhed er det hollanske oliemærke Eurol. Producenten er en af de store oliefirmaer på det europæiske marked og kan derfor tilbyde olie til en særdeles attraktiv pris.

I Scooter Nøglen kan du for eksempel finde en special olie til Puch Maxis gearkasse. Det skal dog retfærdigvis siges at olien er speciel til netop denne model. Eurol står også for en serie spray produkter til smøring og vedligehold.

Ømt punkt
Drivremmen er et ømt punkt på scooteren og det er med stor fornøjelse at Scooter Nøglen nu kan præsentere Bandol/RacePro drivremme. Det er den bedste kvalitet til scootere, der yder max kW på bane eller vej.

Det nye katalog kan du finde på nettet hos maxmc.dk eller du kan hente et trykt eksemplar hos de forhandlere, du kan finde samme sted på nettet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start