FRiiS MC går nye veje - Mere fokus på oplevelser sammen med kunderne
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

FRiiS MC går nye veje

Mere fokus på oplevelser sammen med kunderne
Friis MC
02/06-2014 kl. 23:00

FRiiS MC går nye veje og laver et endnu stærkere koncept. Ideen er at vi imødekommer kundernes behov for god og nær service samt oplevelser, udtaler Heidi Friis.

I 2008 var målet klart, FRiiS MC ville være blandt Danmarks største motorcykel forretninger. Tiderne har forandret sig og ligeledes har FRiiS MC’ mål. Efter at Heidi Friis, indehaver, har været plaget af sygdom det seneste år, har værdierne i den grad ændret sig.

Heidi udtaler: ”I fremtiden ønsker jeg at drive en forretning, hvor der er mere fokus på oplevelser sammen med kunderne, og dette gøres bedst ved at der dagligt drives en forretning i mindre målestoksforhold, som dermed giver mere frihed til andre gøremål”. Heidi tilføjer at der selvfølgelig stadig er tilknyttet værksted, og som noget nyt tages nu små opgaver ind på værkstedet om lørdagen.

FRiiS MC har præsteret at drive en sund forretning i nogle særdeles kriseprægede år, men alligevel sadles der nu om, hvilket skyldes flere faktorer, men den vigtigste af alle er, at Heidi Friis ønsker at lave det hun er bedst til, nemlig at sælge motorcykler, yde god service og pleje hendes kunder.

”Jeg glæder mig meget til dette nye koncept. Det er endnu en drøm der går i opfyldelse. Fremover vil jeg have tid til at prioritere mit helbred, min familie og venner, komme endnu tættere på mit ønske om at drive en spændende og sund forretning, hvor kunden er i fokus og sidst men ikke mindst at køre lidt mere motorcykel” udtaler Heidi Friis.

NYE ÅBNINGSTIDER PR. 1. JUNI 2014

Butik

Onsdag-fredag kl. 12.00-17.30

Lørdag kl. 10.00-13.00

Øvrige dage efter aftale

Værksted

Onsdag-fredag kl. 8-16

Lørdag kl. 10-13

Øvrige dage efter aftale

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start