Franz Kroon motorcykler skifter navn - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Franz Kroon motorcykler skifter navn

Yamaha Aarhus er det nye navn
CO
29/06-2010 kl. 00:11

Franz Kroon Motorcykler skifter navn

Fra den 1. juli 2010 skifter Franz Kroon Motorcykler navn til Yamaha Aarhus.

Dermed forsvinder det legendariske navn helt fra Yamaha-forretningen, mens salg og servicering af Yamaha fortsætter uændret.

I foråret 2009 rykkede Yamaha-forretningen teltpælene op fra sin gamle adresse i det centrale Århus og flyttede til nye lokaler på Bremårevej 13 i motorcykelbyen Lystrup nord for Århus. I den forbindelse ændrede man navnet fra Franz Kroon’s eftf. til Franz Kroon Motorcykler.

Nu har man valgt, helt at droppe det gamle navn, der stammer fra firmaets grundlægger, roadracingkøreren Franz Kroon.

”Det er nye tider, og vi skal ha’ rystet det gamle støv af,” siger medindehaver Keld Ernst og fortsætter: ”Forretningslokalerne er nye og friske, og det tilskynder os at se fremad i stedet for at hænge for meget i traditionerne. Derfor skal vi nu hedde Yamaha Aarhus, så man ved, at det er her, man kommer, hvis man skal købe en Yamaha.”

Med navnet Yamaha Aarhus er det også nemmere at finde firmaet på Internettet. Der skal man bruge adressen www.yamaha-aarhus.dk

Yamaha Aarhus holder ikke ferielukket denne sommer, så man kan altid besøge forretningen og værkstedet på Bremårevej 13, 8520 Lystrup og kigge nærmere på det store udvalg af beklædning, udstyr samt naturligvis Yamaha motorcykler og ATV’ere.

Yamaha Aarhus har åbent hverdage fra 9 til 17.30 og lørdage fra 10 til 14. Tlf. 8613 1577

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start