Forever 2 Wheels: En fantastisk opbakning
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forever 2 Wheels

Branchen må gå i offensiven
Forever 2 Wheels
31/01-2012 kl. 10:30

Vejen ud af krisen finder man ikke ved at lægge sig i grøften og vente på bedre tider – nej, branchen må gå i offensiven, jage kundernes mismod væk og genoplive begejstringen og købelysten, mener Carsten Bøttern.

Som arrangør af MC-messen ”Forever 2 Wheels” i MESSE C Fredericia er han selv gået forrest. Hvor andre MC-udstillinger er gået i hi, har han udvidet fra én til to messedage, fredag og lørdag, samt koblet en aftenfest på. Der har været en fantastisk opbakning, og hvis én forretning ikke kunne løfte det alene, er flere gået sammen om en stand. Resultatet er en bredere og mere vidtfavnende messe end nogensinde på F2W, fortæller Carsten Bøttern.

Blandt udstillerne findes bl.a., udgiver af MC Nøglen – Max MC Import fra Als – som udstiller på messe i Danmark for første gang i mange år, den danske motorcykel producent Lauge Jensen, Carstens MC i Varde, Kolding MC og Scooter, Brdr. Jensen i Horsens, Jobcar i Kolding, Middelfart MC og nystartede Dansk MC Ophug.

– Også House of Thunder fra Tyskland er på udstillerlisten. De er tidligere verdensmestre i Custom MC-bygning, og det er lidt af et scoop at have dem med.

– Desuden byder vi velkommen til Gensler & Ritz OHG, en tysk forhandler af CR & S Duu fra Italien. CR & S Duu er enestående i motorcykelverdenen og er kendt for finesse og eksklusivitet i deres kreationer og det er første gang nogensinde at CR & S, præsenteres på dansk jord, beretter Carsten Bøttern.

Messearrangøren er i øvrigt også svært tilfreds med det musikalske program for aftenfesten fredag, som har premiere ved dette års F2W. Her bydes der nemlig på ”Den Danske Mafia”, som leverer John Mogensen-sange i rock-indpakning, samt ”Remedy” med Ashley Mulford i front – han er en kendt og garvet herre fra det internationale musikliv, blandt andet som guitarist i Mike and the Mechanics.

– Desuden bliver der stegt pattegris til festen, lige som der ikke kommer til at mangle drikkevarer, lover Carsten Bøttern med et smil. Han tilføjer, at festdeltagerne på hjemmesiden kan tilmelde sig overnatning i en hal i Fredericia Idrætscenter (på den anden side af vejen), for 60 kroner inklusive madras og bad, og morgenmaden lørdag morgen, kan købes i centrets café.

Læs mere på messens nydesignede hjemmeside, www.forever2wheels.dk. Hjemmesiden vil blive konstant opdateret frem til messen, som finder sted fredag d. 3. og lørdag d. 4. februar 2012.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start