MC kørsel uden kørekort - Flere vil MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flere vil MC

Stor interesse for mc kørsel uden kørekort
Friis MC
19/04-2011 kl. 14:15

FRiiS MC fortæller om stor tilslutning til deres arrangement lørdag den 16. april, hvor det var muligt under sikre forhold at prøve en motorcykel uden at være indehaver af et motorcykelkørekort. Arrangementet var oprindeligt tiltænkt de unge, men aldersspredningen var stor. Fra yngste deltager på 14 år til ældste deltager på 65 år – og ligeligt fordelt på mand/kvinde. Der blev tilbagelagt 55 km. på Honda CBF125 ude i gården – og dette var kun en ud af de tre prøve mc’er.

Stemningen var hele dagen positiv og nærmest euforisk. Diana Winterskov, som var første kvindelig deltager udtalte straks efter med det største smil på læberne: ”Jeg skal da helt klart have en tohjulet på et tidspunkt”. Tendens på dagen var generelt at deltagerne kom på baggrund af familier og venner, som nu kører motorcykel. En familie kom med børn og svigerbørn i håbet om, at de ville blive grebet af forældrenes entusiasme for motorcykler.

Billede 3: Diana udtaler: Rigtig godt arrangement, ved nu hvad det drejer sig om inden jeg kaster mig ud i et kørekort. Far Mogens udtaler: Godt arrangement og god mulighed for de unge mennesker for at finde ud af om det er noget de vil.

Torben Jørgensen skriver pr. mail efterfølgende: 1000 tak for en super fed dag i din forretning i lørdags , da jeg kørte hjem havde jeg det som en narkoman, der kun havde fået en brøkdel af det fix han havde brug for. Tak for den brøkdel. Jeg vil også lige sige tak for den tillid du udviste, da du lod mig låne din CBR 600 F . Det har kun gjort drømmen om at få mc endnu større. Jeg håber en dag at kunne komme i din forretning som ny MC køber.

Heidi Friis udtaler at arrangementet blev stablet på benene, da branchen har brug for nye motorcyklister, da gennemsnittet ligger på 47 år, og da Heidi mener der skal mere fokus på, hvor billigt et transportmiddel en motorcykel kan være. Et motorcykelkørekort giver adgang til et handy, økonomisk og miljøvenligt transportmiddel, der både klarer den daglige kørsel til/fra arbejde og giver masser af gode oplevelser i fritiden.

FRiiS har taget konsekvensen af den store succes og har allerede nu planlagt næste arrangement – lørdag den 18. juni 2011, hvor det kombineres med åbent hus arrangement. Igen er tilmelding nødvendig, således det bliver spredt over hele dagen (tilmelding via mail: [email protected] eller pr. telefon 7560 2095).

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start