Bridgestone Exedra Max - motorcykel touringdæk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Exedra Max motorcykel touringdæk

Komfort til langturs cruise maskiner
Bridgestone
06/02-2013 kl. 09:15

Bridgestone Europe introducerer Exedra Max, touring dækket til de tunge langturscykler. Dækket kommer både med radial og diagonal opbygning med 21 dimensioner til forhjul og 20 dimensioner til baghjul, Exedra Max vil løbende erstatte den nuværende Exedra line-up i Europa.

Udviklingen af Exedra Max bygger på de stærke kvaliteter, som kendetegner det eksisterende Exedra program. Bridgestone har videreudviklet og forbedret på fire væsentlige præstationsområder: slidstyrke, stabilitet ved ligeud kørsel, handling, samt vejgreb på tør og våd vej. Resultatet er et dæk, der indbyder til lange ture på de store tunge ”cruise” maskiner.

“Bridgestone har mange års erfaring med touringdæk. Denne knowhow er anvendt i det nye Exedra Max til 

at skabe en basiskonstruktion, der leverer ultimativ komfort på alle typer ”cruise” maskiner”, siger Vincent Van Houtte, Senior Manager Motorcycle Tyre Products, Bridgestone Europe. 

Opbygning og compound optimeret til hver enkel dimension

Exedra Max introduceres med en omfattende line-up af dimensioner, der passer langt de fleste tunge cruisers på de europæiske veje. De avancerede compounds er individuelt tilpasset hver enkelt dimension, så præstationer og levetid optimeres for alle modeller. 

Omfattende test og udviklingsarbejde, på et bredt udsnit af verdens forskelligartede veje, har givet Exedra Max et slidbane mønster, der har enestående stabilitet og pålidelig respons. Der er optimeret med henblik på reduceret støjudvikling samt behagelig, komfortabel og økonomisk kørsel.

Det spejlvendte V-formede rille-design (a) hjælper til at reducere slitage, mens vejgreb maksimeres under alle forhold. De sekundære rillers position på begge dæk (b) er designet til at forstærke lineær handling samt stabilitet, selv ved nedbremsning under maksimum last. På fordækket giver den centrale rille (c) bedre greb på våd vej samt en forbedret kontaktfølelse med underlaget. Bagdækket har en markant central ribbe (d) med reducerede riller samt en bred kontaktflade, for forøget trækkraft og større slidstyrke. 

Bred karkasseform giver perfekt ”cruising” komfort 

Retningsstabilitet er altafgørende for langturs “cruising”. Bridgestone har udviklet Exedra Max bagdæk med en særlig bred karkasseform for at give stabilitet og komfort på lige vej. Med dens 5-zone inddelte slidbane compound opnås maksimal trækkraft ved alle vinkler og Exedra Max giver derfor fremragende greb samt stabilitet i sving og gør det let at holde den ønskede linje.

Del med en ven

0 personer snakker om “Exedra Max motorcykel touringdæk

  1. "forbedret på fire væsentlige præstationsområder: slidstyrke, stabilitet ved ligeud kørsel, handling, samt vejgreb på tør og våd vej. "

    Er der nogen der kan hjælpe mig med at komme i tanker om et par af de andre væsentlige præstationsområder, som altså ikke er blevet forbedret?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start