Erik Blacha sælger Carl Andersen Motorcykler A/S
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Erik Blacha sælger Carl Andersen Motorcykler A/S

Pressemeddelelse: Erik Blacha / Kawasaki / Carl Andersen Motorcykler A/S
Kawasaki Danmark
18/12-2017 kl. 17:15

Kawasaki Danmark/Carl Andersen Motorcykler A/S er solgt til selskabets mangeårige salgs- og marketingchef Marck M. Lauritsen, 39 år med virkning fra den 1. januar 2018. Marck Lauritsen overtager aktiekapitalen 100%. Marck Lauritsen er indtrådt i direktionen og fra 1. januar 2018 overtager Marck Lauritsen den daglige ledelse, og Erik Blacha vil fortsætte i bestyrelsen for selskabet som bestyrelsesformand. Salget vil på ingen måde få nogen indflydelse på vore nuværende forhandleraftaler, oplyser både Erik Blacha og Marck Lauritsen. Salget og overtagelsen er godkendt af selskabets hovedleverandør Kawasaki Motors Europe NV, Holland.

Erik Blacha oplyser, at selskabet i over 50 år har repræsenteret Kawasaki i Danmark. Erik Blacha har lagt vægt på, at den nye ejer Marck Lauritsen har den absolut optimale baggrund til både at kunne videreføre og i særdeleshed at udvikle selskabet i Danmark. ”Marck Lauritsen har de bedste kvalifikationer i branchen, og jeg glæder mig til samarbejdet i den nye ejerstruktur for Carl Andersen Motorcykler,” tilføjer Erik Blacha.

”Jeg kunne ikke tænke mig et bedre brand end Kawasaki, og jeg får fantastiske, nye muligheder for at stå i spidsen for yderligere udvikling af Kawasaki, Carl Andersen Motorcykler og sidst, men ikke mindst, vore dygtige autoriserede Kawasaki forhandlere. En stor drøm er for mig blevet til virkelighed, og jeg er meget ydmyg overfor denne opgave,” fortsætter Marck Lauritsen.  

Erik Blacha oplyser endvidere, at han vil fortsætte sine øvrige forretningsaktiviteter og bestyrelsesposter. ”Jeg er altid åben for nye forretningsmuligheder, og jeg elsker nye udfordringer,” slutter Erik Blacha.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start