Endnu frækkere mini-streetfighter - Honda MSX 125
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endnu frækkere mini-streetfighter

Honda præsenterer en ny og skarpere version af den populære mini-streetfighter MSX 125, og den introduceres til slag-tilbudsprisen 29.995 kr. – altså samme pris som forgængeren!
Honda Danmark
20/06-2016 kl. 13:00

MSX 125 viderefører Hondas lange tradition om at producere sjove og inspirerende køretøjer med små hjul, som startede med den originale Monkey i 1963 og blev videreført af Dax og Ape modellerne.

Siden præsentationen af MSX 125 i 2013 har populariteten af modellen spredt sig til hele verdenen, og til dags dato er der samlet set solgt over 300.000 enheder af den frække Honda model. Dens luftkølede 125 kubik motor med exceptionel god brændstoføkonomi, dens finurlige udseende og dens lebendige køreegenskaber har tiltrukket mange A1-kørekort indehavere, økonomiskbevidste byboer, campingvogn ejere og andre rekreative motorcyklister. Modellen har også opnået stor popularitet som den perfekte pit-bike hos racerteams. 

Til 2016 har Honda komplet nydesignet MSX 125 med en ny og skarpere attitude, der understreger udtrykket som mini-streetfighter. En ny tank og sidepaneler giver den nye version et mere kantet udseende, og en ny stakket LED forlygte giver MSX’eren et distinkt og moderne udtryk. Den kompakte bagende med LED baglygte, et højere passagersæde og den korte underlagte udstødning fuldender dens dristigere udseende. 

Sjov, let at køre, eminent unikt køretøj og nu med langt mere attitude – den opdaterede og endnu frækkere mini-streetfighter MSX 125 er klar til levering i farverne Lemon Ice Yellow, Matt Axis Grey Metallic, Pearl Himalayas White og Pearl Valentine Red hos din lokale Honda forhandler til den beskedne slag-tilbudspris på kun 29.995 kr. – altså samme pris som forgængeren!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start