Emil Meyer Petersen - Nordisk mester 125GP/Moto3 2013
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Emil Meyer Petersen Nordisk Mester 2013

Nordisk mester 125GP/Moto3 2013
Emil Meyer Petersen
14/10-2013 kl. 10:30

2013 endte med at blive en god sæson selvom den startede med meget tvivl. 

I starten af året havde vi problemer med at finde penge til at køre hele sæsonen. Vi besluttede os derfor for at starte med at køre første race og håbe på at vi kunne finde penge til resten af sæsonen. Målet var at køre svensk og nordisk mesterskab og vinde begge serier, men endte med kun at blive til nordisk mesterskab da der ikke var penge til at deltage i begge serier, vi var desværre nødt til at fravælge det svenske.

Sæsonen endte dog godt, de første to race manglede jeg lidt træning, vi havde af økonomiske grunde været nødt til at springe al forårstræning over, men jeg var alligevel med til at sætte tempoet op fra starten og endte med at tage to 3. pladser.

Næste race to race som kørtes i Finland blev til en suveræn første plads og en 5. plads i øsende regn og jeg overtog den samlede føring i nordisk mesterskab. 

Tredje race weekend blev afholdt i Norge blev til en perfekt weekend, hurtigste tid i kvalifikationen betød poleposition. Første race vandt jeg suverænt med stort forspring og andet race havde jeg en fed kamp med min team kammerat om første pladsen som jeg endte med at tage. 

Sidste race weekend blev desværre noget af et kaos fra løbs-arrangørens side og endte med at alle deltagere i klassen 125GP/Moto3 valgte ikke at køre af sikkerhedsmæssige årsager og dermed lukkede nordisk mesterskab for 2013, jeg stod nu som samlet vinder på point. 

Jeg blev suverænt nordisk mester trods meget mindre køretid end konkurrenterne der også deltog i svensk mesterskab. Jeg vandt halvdelen af sæsonens race og udover det var der kun et race jeg ikke var i top 3.

Et par lokale sponsorer hjalp hen ad vejen, og jeg takker derfor:

ACTON A/S, Georg Fischer A/S og CL Smed a-s.

Nu er det i gang med at finde penge til at køre næste sæson.

Del med en ven

0 personer snakker om “Emil Meyer Petersen Nordisk Mester 2013

Skriv et svar

Giver børn en ny start