Moto3: Emil Meyer Petersen i 2012
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Emil Meyer Petersen i 2012

Så er vinteren snart slut og sæsonen går i gang
Emil Meyer Petersen
25/03-2012 kl. 19:00

Under vinteren har jeg haft en masse at se til, jeg har trænet hårdt for at sikre mig at det ikke er formen der stopper mig på banen. Har også haft rimeligt travlt med arbejde og sponsorsøgning, gid de mulige sponsorer havde ligeså travlt med at svare mig. Arbejder en masse i 7-Eleven for selv at tjene så mange penge som mulig. Formen er da forbedret kan jeg mærke, men har haft lidt problemer med den ene storetå, den skal snart opereres så jeg kan træne endnu hårdere. 

Jeg har desværre glemt lidt af det sunde mad, ups. Det må jeg til at ændre på så jeg kan holde formen og forbedre den. Jeg skal jo nødigt tage mere på end mine 56-57kg. Størrelse og vægt er perfekt til 125GP og Moto3 cykler.

Jeg føler mig helt klar til sæsonen nu, har lavet mit fokusskema, sat mig mine mål og efter at være startet på ny skole fra januar, har jeg nu mere tid til træning, arbejde og til at holde fokus på race. 

Føler at træningen har hjulpet meget. Kan både se og mærke at jeg er blevet stærkere, og har taget et par kg muskler på hen over vinteren. Jeg kan også se på mine tider på mine løbeture, at formen er blevet bedre, har forbedret mig med over 30 sekunder på 5km, fra 21.01min. til 20.27min. og denne gang helt uden at kaste op. 

På 10km er der også sket forbedringer, men jeg har endnu ikke testet mig fuldt ud på den. Formen er i hvert fald hvor den skal være og bortset fra min storetå, så føles det rigtig godt i kroppen.

Mit mål for i år er at komme top 3 i NM og SM i 125GP klassen hvor jeg vil deltage på en ny Honda NSF250R Moto3 cykel for Nordgren Racing, forhåbentlig kan jeg også køre et wildcard eller to i VM. Jeg håber også at teste en 600cc i år, det kunne være fedt.

Nu gælder det, første test bliver på Lausitzring, Tyskland i påsken. Jeg vil bruge tiden på at lære at køre en Moto3 cykel, da den er 4-takt og lidt tungere end 125érne og har en helt anden motorkarakteristik, og så skal den selvfølgelig sættes op til min vægt og kørestil. Jeg skal fokusere på opsætningen i de 3 dage og ikke på tider eller om jeg kan følge med. Nu gælder det! I år bliver det Fuld Rulle!

Del med en ven

0 personer snakker om “Emil Meyer Petersen i 2012

  1. Cool.
    Held og lykke herfra, det bliver spændende at følge dig – og husk nu at køre pænt 😉

    De bedste hilsner

    Olie Olsen (AKA Frank)

Skriv et svar

Giver børn en ny start