Suzuki motorcykler 5 års garanti - Ekstra info
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ekstra info

Vedr. 5 års garantien for Suzuki motorcykler
C Reinhardt
04/02-2011 kl. 14:15

Vi er blevet gjort opmærksom på at vores nyligt udsendte pressemeddelelse kunne misforstås. Det har ikke været vores hensigt, hvorfor vi gerne vil tydeliggøre vores budskab:

Til sæsonstarten 2011 har vi valgt at tilbyde vores kunder at kunne tilkøbe en tryghedsforsikring, hvorved den normale fabriksgaranti på 2 år, udvides med yderligere 3 år.

Altså kan forbrugeren tilkøbe en forsikringsgaranti på totalt 5 år.

Prisen for tilkøb af tryghedsforsikringen er: fra 50cc – 750 cc: kr. 2.495,-
Prisen for tilkøb af tryghedsforsikringen er: fra 751 cc og op: kr. 2.995,-

Det har på ingen været vores hensigt at lancere et produkt der kunne misforstås, endsige være i strid med god markedsføringsskik.

Vores nye tiltag, trygheds-forsikringen, er allerede opdateret på vores hjemmeside www.suzukimcpartner.dk

Med venlig hilsen

Henriette Laigaard Duelund

C. Reinhardt – Marketing

Del med en ven

0 personer snakker om “Ekstra info

 1. OK, den normale fabriksgaranti er 2 år plus tryghedsforsikringen, som kan tilkøbes, og som så gælder i yderligere 3 år. Altså en total garantoperiode på ialt 5 år.

  Hvorfor skriver man så: Altså kan forbrugeren tilkøbe en forsikringsgaranti på totalt 5 år. Forbrugeren kan jo ikke tilkøbe en forsikringsgaranti på totalt 5 år, men kun for 3 år.

  Det der skulle have stået var, at den samlede garantiperiode således kan blive 5 år.

  Ak ja, det danske sprog er sq ikke for importører af Nipponesisk isenkram 🙂

 2. Det åbenlyse svar: Det lyder bedre og så falder der flere i hehe

  Skal ikke ku sige om det er et godt tilbud, men som med alt andet, så sælger man jo ikke noget man ikke tjener penge på i sidste ende.

  Så må Suzuki købere bare håbe på at indtjeningen forventes at ligge i salg af flere enheder, og ikke i øgede serviceomkostninger :S De har jo i forvejen service allerede for hver 6000 km så hvidt jeg ved??!

 3. I piecen står det omtalt som 5 års fabriksgaranti, og yderligere oplyses der at man kun har reklamationsret på sin Suzuki, og ikke 2 års fabriksgaranti. Det er da ganske meget i strid med god markedsføringsskik.

  Hvis man monterer en powercommander og udstødning, eller tager en banedag på sin MC, bortfalder den tilkøbte forsikring så?

 4. Cowasocky: Læs lige hvad importøren selv skriver i denne pressemeddelelse:

  "hvorved den normale fabriksgaranti på 2 år"

  Suzuki har jf. denne meddelelse altså 2 års fabriksgaranti.

 5. Cowasocky: Om jeg ved bedre, tror jeg nu ikke er tilfældet. Men en ting er sikkert, og det er at jeg kan læse. Og i denne pressemeddelelse skriver importøren at man har 2 års fabriksgaranti på en ny Suzuki, men i deres piece har man måske ikke:

  http://issuu.com/reinhardt_as/docs/5aars_forsikrings-garanti?viewMode=magazine&mode=embed

  Yderligere kan jeg også læse hvad der står i den artikel fra EB du linker til, og ingen steder er FDM citeret for, at Suzuki har fået sagerne i orden. Det er alene Anders Berners udtryk.

 6. Da jeg købte en ny Hyundai, der fik jeg 7 års garanti.

  Man kan sagtens få længere garanti end købeloven siger.

  Ved da også en ven havde 5 års garanti på nogen ting på sin Yamaha.

 7. Helle: Købeloven siger intet om garanti, og ja det står enhver forhandler/importør frit om han vil tilbyde garanti eller ej. Men der er bare visse krav der skal opfyldes før det må kaldes en garanti. Det var ikke tilfældet her, derfor kalder importøren det for en forsikringsgaranti…

 8. Det er flovt fra Suzuki's side, at man ikke har styr på sådanne ting. Det vidner om mangel på seriøsitet i forholdet til deres kunder, når man ikke tager forbruger lovgivningen alvorligt – FØR man ender i ekstabladet. At Rønn tager så let det på synes jeg er en skuffelse for læserne. Desværre må vi jo erkende at VORES entusiast hobby er en forretning for ANDRE.

 9. Morten B

  Synes du Tommt Rønn tager let på det, når han ringer til impotøren for at finde ud af hvad de egentligt mener. og det meste er jo også pressemeddelelse.

  Ja VORES hobby er en forretning for andre.

  Tror ikke på forhandleren kan leve af at forære dig en entusiast motorcykel. Der er udgifter ved at have forretning, uanset om det er en slagter, en avis eller en mc butik.

  Der skal betales husleje og løn og mange andre ting.

  Motorcykler er ikke kun for entusiaster.

  Du skal jo også betale forsikring, vægtafgift og mange andre ting.

  Utroligt at du tror motorcykler er for entusiaster.

Skriv et svar

Giver børn en ny start