Superstock og Superbike DM, Årets 5. og 6. afdeling
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dobbelt sejr på Padborg Park

Årets 5. og 6. afdeling af Superstock og Superbike DM
Michael Møller Pedersen
06/06-2013 kl. 13:00

Op til DM arrangementet var der arrangeret to test dage, torsdag og fredag, hvor Michael Møller Pedersen deltog i fredagens kørsel hvor han skulle prøve at løse problemerne med understyring på Aprilia raceren.

Til de to tidstagninger om lørdagen så problemerne ud til at være løst og det lykkedes at hente en 4. startplads i det samlede superbike/superstock felt, ca. 1,5 sekund foran 2. hurtigste superbike.

Til første løb var starten lige i øjet, og Michael gik ind i første sving som nummer to i et forsøg på at bremse på indersiden af Jan Jespersen på første pladsen. “angrebet” blev imidlertid afvist af den erfarne sjællander, og den første omgang forsøgte Michael flere gange at presse sig forbi, men uden held. nogle omgange inde i løbet gik Ulrik Døssing fra Kjellerup forbi og overtog 2. pladsen i det samlede felt. Michael sluttede løbet som 3'er i det samlede felt og vinder af Superbike klassen med mere end 10 sekunder til 2. pladsen

Til løb to var starten næsten en gentagelse af første løb, og de første omgange bød på nogle tætte kampe med Ulrik Døssing, Steven Tirsgaard og Simon Tirsgaard mens Jan Jespersen stak af i føringen.

Michael tabte afstand til de fire superstock kørere, men kunne se at føringen i superbike klassen ligeså stile blev udbygget. På sidste omgang fik de tre midtjyder bogstaveligt talt “jord” da en bremsefejl var skyld i sammenstød mellem Simon og Ulrik, som efterfølgende kurrede ind i Steven og de tre kørere endte i sandet for enden af langsiden, 25 meter inden det ternede flag. Det resulterede i en 2. plads i det samlede felt og endnu en sejr i superbike klassen til Michael Møller Pedersen.

Allerede denne weekend tager Michael til Oschersleben i Tyskland sammen med Simon Tirsgaard hvor de to vil forberede sig til 3. afdeling af den Tyske IDM serie som afholdes weekenden efter på samme bane.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start