DM Roadracing Guld sikret på Knutstorp - Michael Møller Pedersen
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DM Guld sikret på Knutstorp

Michael Møller Pedersen opbygget en føring i superbike mesterskabet på 41 point
Michael Møller Pedersen
13/08-2013 kl. 10:00

Efter de første 6 ud af sæsonens 10 løb havde Michael Møller Pedersen opbygget en føring i superbike mesterskabet på 41 point til Martin Iver Pedersen på 2. pladsen. Dette betød at Michael med to sejre kunne sikre titlen på Knutstorp. – Så nemt skulle det dog ikke gå. 

Op til weekenden havde Michael forberedt sig godt – bl.a. var der lavet aftale med Aprilia køreren Henrik Aarfeldt om at bruge hans RSV4 som reservecykel, i tilfælde af at hans egen gik i stykker eller på anden måde ikke var kampklar, så en del af træningstiden op til DM'et blev brugt på opsætning og tilpasning af reservecyklen, så Michael havde mulighed for at hive nogle points hjem på denne.

Søndagens to tidstagninger var ret kaotiske da tunge skyer drev ind over banen og truede med regn, og en del af tiden gik med afbrydelse på grund af styrt og oprydning på banen. Michael satte en tid på 1.00,8, hvilket gav en startplads som nummer 4 i det samlede superbike/superstock felt.

I første løb lå Michael i føringen i superbike klassen i et stykke tid, men blev overhalet af den erfarne herre, Kim (Ræs) Jensen som også vandt løbet. Michael Møller Pedersen blev 2'er, Mike Kristiansen 3'er og Martin Iver 4'er. Nu var Michael's føring til Martin Iver forøget til 48 point.

Til løb 2 kom Michael ikke så godt fra start, og lå de første omgange på 4. pladsen, efter Kim, Mike og Mathias Poulsen.

Desværre for Mathias Poulsen, styrtede han på en af løbets første omgange og Michael var nu på 3. pladsen, med Martin Iver lige bag sig. På 3. omgang gik Martin Iver forbi Michael og satte ham tilbage på 4. pladsen.

De næste omgange brugte Michael på at finde ud af hvor på banen han var hurtigere og langsommere end Martin Iver, og pressede ham så meget som muligt. Der blev sat et par mislykkede overhalingsforsøg, og på et tidspunkt var det ved at gå galt ud af banens hårnålesving med en lille highsider.

På 2. sidste omgang lykkedes det Michael at bremse forbi Martin for enden af langsiden, og var dermed perfekt placeret for at sikre sig DM Guldet.

Efter 8 løb kørt og 2 tilbage, er Michael's føring nu på 51 point i det samlede Superbike mesterskab.

Martin Iver kan maksimalt hente 50 point i de to sidste løb, og hvis det bliver tilfældet har Michael allerede nu vundet med et enkelt point.

Se videoen hvor Martin overhaler Michael 1:16 inde i klippet – Bliver overhalet af Michael igen 10:27 inde i klippet.

Del med en ven

0 personer snakker om “DM Guld sikret på Knutstorp

  1. Hej skal love for man hopper hurtig videre over Kim Jensen og Mike Kristiansen præstation, det er kun Michael møller man interesserer sig for eller ?

    århh… det er skrevet at MMP min fejl 🙂

  2. Fair nok at blære sig lidt når man lige har vundet DM i Superbike
    Blliver ikke større på dansk grund
    Respekt og tillykke 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start