Discover More 2015 kommer forbi Aarhus - Luis Castilla
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Discover More 2015 kommer forbi Aarhus

Luis Castilla er i Aarhus fredag 17. juli
Harley-Davidson
08/07-2015 kl. 23:00

Luis Castilla, der fik drømmejobbet som motorcykelkører på Harley-Davidson® Discover More 2015 Tour, kommer til Aarhus fredag d. 17. juli, hvor han gør stop ved Moesgaard Museum på sin Street Glide® Special motorcykel.

Discover More Tour startede i London den 26. maj, og når han kommer til Aarhus, har han allerede tilbagelagt mere end 10.000 km og været på motorcyklen i næsten 8 uger gennem England, Spanien, Frankrig, Schweiz, Italien, Montenegro, Kroatien, Slovenien, Østrig, Tjekkiet, Tyskland, Sverige, Norge og nu altså Danmark.

Afgang fra CAP’s fredag 17. juli kl. 9.

Idéen med Discover More Tour er at udforske og opleve spektakulære veje rundt i Europa, og derfor har vi planlagt en særlig rute, hvor vi guider Luis på en smuk rute ud til Moesgaard Museum. Alle er velkomne til at deltage. Vi starter fra CAP’s Harley-Davidson på Lystrupvej i Risskov fredag kl. 9, og tager turen ned forbi havnen og langs Strandvejen og følger den naturskønne Margueritrute gennem skoven ud til Moesgaard Museum.

Mød Luis på Moesgaard Museum fredag 17. juli kl. 10-11

På Moesgaard vil der være en lille event fra kl. 10-11, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til Luis Castilla og høre lidt mere om hans spektakulære tur. Vi fortsætter kl. 11 den skønne tur ud til Norsminde, Saksild, Odder og Skanderborg, hvor vi siger farvel til Luis Castilla, der fortsætter turen mod Hamburg. Discover More slutter den 4. august på Harley-Davidson’s europæiske hovedkontor i Oxford.


Følg Discover More på GreatestRides.eu

Castilla bliver fulgt af et professionelt filmhold, som fanger alle de særlige øjeblikke på turen. Luis’ oplevelser deles på de sociale medier og på hans særlige blog http://blog.greatestrides.eu/, der er at finde på websitet www.greatestrides.eu.

Websitet giver også kørere fra hele Europa mulighed for at uploade og dele deres egne bedste ture med andre touring entusiaster. Det er et online samlingssted, der er skabt af motorcykelkørere for at give motorcykelkørere mulighed for at udforske og opleve fantastiske ruter og steder rundt om i Europa, uanset hvilken motorcykel eller hvilket motorcykelmærke, du kører på.

Se mere om Discover More Tour på www.greatestrides.eu.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start