Xpedit: Derfor slut med Triumph
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Derfor slut med Triumph

Derfor sælger Xpedit ikke længere Triumph-motorcykler
Xpedit
01/11-2011 kl. 18:15

For lave avancer og deraf følgende ringe indtjeningsmuligheder fik Xpedit i Farum til at droppe forhandlingen af Triumph. Læs deres forklaring her.

Xpedit kan nu med beklagelse meddele, at vi ikke længere har forhandlingen af Triumph i Nordsjælland. 

Længe har vi forsøgt at forhandle med Triumph, men den nordiske Triumph-importør i Sverige har ikke ville give sig på det sidste punkt, som handler om, at man har ens indtjeningsmuligheder hos de forskellige forhandlere i Danmark. Den rabat, som Triumph har tilbudt os, ligger 25 % under, hvad Hans Jørgen Kordovsky fik i rabat, da han var indehaver af Triumph Center Copenhagen i Farum.

Med den tilbudte avance vil det ikke være rentabelt at forhandle Triumph og dermed yde den indsats og service, som vi gerne vil levere til vore kunder uanset deres valg af mc-mærke.

Vi vil stadig være i stand til at udføre service, da vi beholder vort testudstyr og specialværktøj – ligesom vi selvfølgelig fortsat kan levere originale Triumph-reservedele og Triumph-udstyr til særdeles konkurrencedygtige priser.

Ydermere kan vi fortælle, at det ikke er Xpedit, der har lukket R.A.T's hjemmeside. Vi har slet ikke teknisk mulighed for at lukke den, og vi har ikke haft til hensigt at gøre det.

R.A.T's hjemmeside var lukket ned, inden vi lukkede hjemmesiden triumph-cph.dk, som det blev krævet af Triumph-importøren i Sverige.

Vi håber, at vore kunder vil kigge forbi, og vi har stadigvæk har plads i kælderen til vinteropbevaring.

Del med en ven

0 personer snakker om “Derfor slut med Triumph

  1. Det er lidt den samme klage sang Man får når avance der er på en BMW mc . Vi tjener jo kun meget lidt på en ny mc
    Tja for mig lyder det som jydske krejler mentalitet Mer kræver mer

Skriv et svar

Giver børn en ny start