Danske motorcyklisters foretrukne dæk - Bridgestone
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danske motorcyklisters foretrukne dæk

Markant succes på det danske marked for motorcykeldæk, specielt med sine radialdæk
Bridgestone
20/08-2013 kl. 12:00

Bridgestone har gennem de seneste år oplevet markant succes på det danske marked for motorcykeldæk, specielt med sine radialdæk og i særlig høj grad i sport/touringsegmentet.

Carsten Mortensen, Product Manager MC ved Bridgestone Danmark A/S, udtaler: vi er stolte over at være det mest solgte dæk på markedet og dermed være danskernes foretrukne motorcykeldæk.”    

Udover succes på markedet oplever Bridgestone’s motorcykledæk også stor anerkendelse i kendte magasiners dæktest. Senest er det det tyske motorcykelmagasin ”Motorrad”, der har testet og udnævnt sportsdækket Battlax S20 til testvinder for andet år i træk, mens sports/touringdækket Battlax T30 kommer ind på en 2. plads i sin kategori. 

Denne succes fejres i den kommende periode med en særlig kampagne og meget attraktive tilbud på netop S20 og T30. Carsten Mortensen udtaler: ”vi har haft en forrygende sommer i Danmark, der er kørt mange kilometer på motorcyklerne og dermed slidt godt på dækkene – det er vigtigt at sørge for at dækkene har tilstrækkeligt med mønster her ved indgangen til den våde sæson. Med denne kampagne vil vi gerne hjælpe motorcyklisterne med at kunne køre sikkert ind i efteråret.”

De særlige kampagne priser tilbydes hos de fleste motorcykelspecialister.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start