2012 Honda Goldwing - Danmarkspremiere i Horsens
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarkspremiere på den nye Goldwing 2012.

Så er den ankommet til Danmark, og er netop nu på vej til Horsens.
Friis MC
28/02-2012 kl. 18:00

Til 2012 sæsonen har GL1800 fået sin største opdatering siden lanceringen i 2001, ikke alene rent teknisk men også produktionsmæssigt. Honda har flyttet GoldWing produktionen fra USA til Japan, hvor den i lighed med en række andre store Honda motorcykler produceres på den helt nye og teknisk avancerede Kumamoto fabrik.

Se nyheden hos FRiiS MC den kommende weekend (3. + 4. marts 2012) – begge dage fra kl. 10-15.

Samtidig vil der hos FRiiS MC være nonstop prøvekørsel på nyheden Honda NC700XA og en masse andre Honda modeller samt alle brugte motorcykler. Der bydes naturligvis også på en masse gode tilbud og lidt godt til ganen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Danmarkspremiere på den nye Goldwing 2012.

 1. Man kunne jo også bare købe en Audi A4 Cabriolet – eller bare en cabriolet 🙂 Der er – i min optik – ikke meget MC over sådan et stort lokum ;o)

 2. Sådan noget sludder. Husk der er en motorcykelmodel til os alle. Der er sikkert mange der synes det er noget værre skrot du kører rundt på. Men respekt for at du sikkert synes din egen cykel er dejlig, og så respekt til alle andre der vælger 2 hjul. Om det er en goldwing eller en 125 ccm, så god sæson.

 3. Dem der synes det er noget skrot jeg kører på, har SÅ meget ret 😉 Det er godt nok det værste l*rt jeg har ejet, så det er uden for diskussion. Og ja, der skal være en MC til os alle, men jeg synes stadig ikke der er meget MC over den, og mener også det er et stort lokum. Så jeg står ved mit sludder 🙂

  Ha' en god sæson – også dem der kører på lokummer 😉

 4. Men det er stadig et stort lokum, der skal fremføres med nedlægning og med almindelig betjening.
  Altså en fuldbyrdet mc!

 5. olie olsen kunne det tænkes du slet ikke har prøvet at kører det man kalder konge over dem alle,jeg glæder mig som en lille dreng til imorgen,og go tur til jer alle mwh tommy, ejer af en fantastisk pølsevogn.

 6. OlieOlsen har du prøvet at slå brættet ned på IFÖ'en, det skulle efter sigende give et bedre sidekomfort.

 7. Jeg hører også til dem der synes en Goldwing er en kæmpe "traktor" og intet har med mc at gøre…. MEN ! jeg har aldrig prøvet en så jeg kan nemt være forkert på den.
  Netop derfor gad jeg vildt godt prøve en, man kan kun blive klogere. Desværre er der ikke så mange Honda forhandlere der lige trækker en ud til prøvekørsel 😉
  Og HUSK.: Alle motorcykler er fede, det vigtigste er at ejeren er glad for netop sin !

 8. En Goldwing er ikke lige min stil, men præcist som i kommentarerne til HD 72 for en måneds tid siden må man jo definere for sig selv, hvad man synes, en "rigtig" MC er. Har aldrig prøvet en Goldwing selv, men efter sigende kan den bremse – og med en dygtig chauffør kan den godt listes rundt på en bane http://www.youtube.com/watch?v=fSVg3Gg4LmA

 9. @metalgrøn: selvfølgeligt har jeg kørt på kongen over dem alle – har ejet to, en H-D Panhead (Duoglide) og en Late shovel 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start