Danmarks største motorcykel forhandler søger nye medarbejdere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarks største MC-forhandler søger nye medarbejdere

Jobåbninger ved Jensens Motorcykler
Jensens Motorcykler A/S
21/12-2018 kl. 11:05

Jensens Motorcykler med hovedsæde i Horsens og showroom i Slangerup ønsker at udvide stablen af medarbejdere og søger netop nu en klargøringsmand til afdelingen i Horsens og en butiksansvarlig til afdelingen i Slangerup. 

Med åbningen af den nye afdeling i Slangerup i starten af 2018 tog Jensens Motorcykler hul på et nyt kapital i firmaets mere end 27-årige historie – en historie der blandt andet har skabt Danmarks største motorcykel forretning, der stadig øger væksten og omsætningen – og som er en forretning som beskæftiger 15 fuldtidsansatte hele året rundt, hvilket er usædvanligt i en virksomhed som er så sæsonbetonet som motorcykelbranchen. 

”Vores nuværende medarbejder i Slangerup har søgt nye græsgange hvorfor vi søger en ny til at stå for vores showroom med KTM, Indian og Husqvarna. Den perfekte medarbejder kunne være mekanikeren som har lyst til at udvikle sine salgsevner”, udtaler Brian Jensen. 

Brian tilføjer: ”Et stadig stigende antal solgte motorcykler gør også at vi har brug for endnu en klargøringsmand i teamet i Horsens til sæsonstart”. 

Så drømmer du om at arbejde med din passion og interesse for motorcykler, så kunne muligheden være her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start