Cross Nøglen 2012: Nordens største Reservedelskatalog
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Cross Nøglen 2012

Ny udgave af Cross Nøglen
Max MC Import
13/03-2012 kl. 11:30

Ny udgave Cross Nøglen
Nordens største reservedelskatalog til cross/enduro motorcykler er på vej ud til landets forhandlere. ”Det er det største cross katalog nogensinde”, siger direktør Bent Jacobsen, Max MC Import A/S. ”Det voksende marked for Enduro motorsporten har vi taget ind i Cross kataloget, fordi mange af delene passer på begge typer motorcykler. I Sverige er Endurosporten langt større end i Danmark og da Cross Nøglen er på både dansk og svensk, dækker den derfor et stort marked.

En Enduro motorcykel er i princippet en crosser med lys på, så den kan indregistrres til brug på offentlig vej. Selve endurosporten kan foregå på offentlig vej og med en dispensation til at køre løb, slipper ejeren for at betale den høje registreringsafgift.

Cross Nøglen er vokset med 120 sider i forhold til den gamle udgave. ATV sektionen er taget ud og kommer i et nyt katalog senere. Det nye Cross katalog er på 448 sider med tusindvis af varer.

Med udgivelsen viser Max MC Import A/S et konkurrence dygtigt prisniveau. Mange priser er ikke steget – nogle er tværtimod faldet – og Cross Nøglen afspejler det almindelige prisniveau i vores del af verden.

”Vi kan ikke gøre noget ved vores 25 % moms og de afgifter, som nogle varer er belagt med” siger direktør Bent Jacobsen, og siger videre: ”Men vi kan levere fra dansk lager, og gør det hver dag til vores forhandlere”.

Selve kataloget
Eurol er et nyt nyt oliemærke til populær pris. Serien omfatter olie til crossere/enduro og et stort udvalg af spray hjælpemidler. Eurol kommer fra Holland, men der er danske tekster på alle bøtterne. Siden sidst er K&N Filters kommet med i Cross Nøglen. Det er et meget anerkendt luftfilter der giver bedre gennemstrømning. Og økonomisk fordi det kan vaskes og genbruges.

Cross Nøglen indeholder nu også en serie stempler og pejlstangskit fra tyske Wössner. Top kvalitet og meget bredt program. Kataloget indeholder stadig Meteor stempler og på den måde er det meget bredt program til både gade- og cross motorcykler, både to- og firetakt. Et specielt program i sliddele til crossere kommer fra amerikanske AllBalls. Det lejekit til mange formål på motorcyklen, der nu kan købes i Danmark.

En ny serie kæder fra japanske RK kommer på markedet. De nye kæder har lavere vægt men i samme gode kvalitet fra RK. Mange kæder kan leveres i guld farve eller mange andre kulører, men det er tydeligt markeret i Cross Nøglen.

EK kæder kommer også med nye cross-kæder i kataloget og sammen med RacePro tandhjul giver køreren et stærkt kædekit til en overkommelig pris.

Race Pro alu-tandhjulene bliver produceret i Italien og er behandlet med en effektiv coatning, der giver 20 % længere levetid end de almindelige alu tandhjul. Det er i øvrigt samme leverandør, der leverer til Ducati og flere andre.

I Cross Nøglen er der nu også batterier. Det er RacePro batterier til alle populære cross og enduro modeller, også til nye KTM modeller.

Ny grundforskning har ført til et nyt benzin tilsætningsmiddel. Både som tilsætning til 2-taktere og 4 taktere. Særdeles effektiv og produktet hedder Triboron og er et svensk patent.

Loctite er ikke en nyhed – alle værksteder kender mærket, og nu er alle de populære hjælpemidler med i Cross Nøglen.

Nyt tøj og hjelme
Nye styrthjelme fra både ProGrip og Suomy fylder godt i første sektion af Cross Nøglen. Se alle de nye designs fra begge producenter. Især den åbne hjelm til cross med Monster designet fra Suomy er blevet et hit, allerede før Cross Nøglen er udkommet.

Hele Pro Grip sortimentet er opdateret til 2012 designet. Det er cool når jersey, bukser, handsker og motorbriller er i samme design-linie.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start