Carl Andersen sælger ud: Scooter/knallert til ITAGO
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Carl Andersen sælger ud

Sælger sin scooter/knallert division til ITAGO A/S
Carl Andersen
25/11-2011 kl. 12:15

Carl Andersen Motorcykler alias Kawasaki Danmark har solgt sin scooter/knallert salgsdivision til ITAGO A/S. ITAGO A/S er den danske importør af SYM scootere og overtagelsen finder sted den 1. december 2011.

Carl Andersen Motorcykler A/S ønsker fremover udelukkende at specialisere sig i salg af Kawasaki motorcykler, ATV, Mule, Jetski, reservedele, udstyr og beklædning til det danske marked.

Den globale krise har krævet store rationaliserings- og effektivitetsforbedringer og disse har vi med stor succes gennemført med Kawasaki forhandlerne gennem højeffektiv elektronisk forretningsudvikling af alle forretningsgange samt en gennemført outsourcing af vort reservedelslager. Tiden kræver øget fokusering og målrettethed, og vi har på denne baggrund valgt at sælge vor scooter salgsdivision udtaler direktør Erik Blacha, Carl Andersen Motorcykler A/S.

ITAGO A/S er en veldrevet scooter import virksomhed, som igennem de seneste år med stor succes udelukkende har specialiseret sig i import og salg af scootere, reservedele og tilbehør til primært cykel- og scooterforhandlere. ITAGO A/S valgte for år tilbage helt at trække sig ud af MC markedet og afviklede efter eget ønske importen af Aprilia og Moto Guzzi motorcykler for udelukkende at koncentrere og specialisere sin forretning med SYM scootere, reservedele og tilbehør til cykel- og knallertbranchen. Vi har aldrig fortrudt dette valg, idet vi også måtte erkende at salg og distribution af scootere/knallerter er meget anderledes end motorcykler udtaler direktør Thomas Bodilsen Therkelsen, ITAGO A/S.

Med overtagelse af scooter mærkerne Keeway, Leone og TGB fra Carl Andersen Motorcykler forventer vi at forstærke ITAGO'S position betydeligt på det danske scooter marked. Vi forventer, at hele lageret er flyttet senest i uge 48 slutter direktøren for ITAGO A/S.

Carl Andersen Motorcykler overdrager samtlige kundeforhold til ITAGO A/S, ligesom ITAGO A/S overtager alle garantiforpligtelser på Keeway scootere- og ATV samt Leone og TGB scootere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start