Cap’s Harley-­Davidson I Valby og Århus skifter ejer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Cap´s skifter ejere

Cap’s Harley-­Davidson I Valby og Århus skifter ejer
Caps Danmark
08/09-2015 kl. 11:30

I April 2015 afgik tidligere ejer af Cap's Aarhus A/S og Cap's Copenhagen A/S, Chris Anker Petersen, ved døden. Dette efterlod de to Autoriserede Harley-­Davidson forretninger i en slags “ejerskabs-­vakuum”. Dette er nu løst, idet begge virksomheder er blevet overtaget af Lars Kildholt med Alf Vatne som medejer. I anledning af virksomhedsoverdragelsen afholdes der Reception hos Cap's Aarhus A/S mandag den 14. September og hos Cap's Copenhagen A/S onsdag den 16.September.

For de der kender Harley-­Davidsons historie, er begrebet “Management Buyout” særdeles velkendt. Det var nemlig det der skete I 1983, hvor en gruppe af 13 chefer overtog Harley-­Davidson Motorcompany fra tidligere ejer AMF. Noget tilsvarende er nu sket i lille Danmark. De 2 autoriserede Harley-­Davidson forretninger Cap's Aarhus A/S og Cap's Copenhagen A/S er blevet overtaget af Lars Kildholt med Alf Vatne som medejer. Lars Kildholt har siden 2009 været ansat som Direktør hos Cap's Copenhagen A/S.Alf Vatne har været ansat i Cap's siden 1997 og har siden 2009 været Direktør for Cap's Aarhus A/S. De to kan nu også skrive “Indehaver” på visitkortet.

“Alf og jeg mødtes til et bestyrelsesmøde ultimo april. Her blev vi hurtigt enige om, at vi ville forsøge at overtage begge butikker. Vi har siden 2009 haft et fremragende samarbejde, så det var for os begge helt naturligt, at forsøge at finde et setup med fælles ejerskab. Herefter indledte vi forhandlinger med boet, banker og Harley-­Davidson Europe Ltd. Det er ikke nogen skam at sige, at det har været en lang og arbejdsom rejse, men heldigvis lykkedes det” udtaler Lars Kildholt.

“Vores plan er, at vi stort set fortsætter uændret. Selvom vi nu har fælles ejerskab, vil jeg fortsætte som daglig leder af Cap's Copenhagen A/S og Alf Vatne vil fortsætte tilsvarende i Aarhus. Vores intension er ikke, at der skal ske en hel masse forandringer, men vi har med denne overtagelse sikret, at virksomhederne kan køre uforandret videre i Chris' ånd. Vi fortætter således også med navnet “Cap's”.

Vi tror på, at vores snart 20 årige historie har gjort Cap's til et varemærke, der betyder noget. Alf og Jeg er vi glade for at kunne fortsætte og udbygge vores glimrende samarbejde. Vi er dog først og fremmest glade for, at kunne tilbyde vores i alt 22 medarbejdere fortsat tryghed, ligesom vi er glade for, at kunne fortsætte med at levere Harley-­Davidson motorcykler, dele, tilbehør, beklædning og værkstedsarbejde til vores mange kunder.” slutter Lars Kildholt.

I anledning af virksomhedsoverdragelsen afholdes der RECEPTION hos Cap's Aarhus A/S mandag den 14/9-­15 fra 14 til 17 samt hos Cap's Copenhagen A/S onsdag den16/9-­15 ligeledes fra 14-­17. Kunder, venner af butikkerne, leverandører og øvrige forretningsforbindelser inviteres til at komme og hilse på de nye ejere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start