Brugt motorcykel vurdering og anmeldelse på 123 mc
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Brugernes vurdering af motorcykler

Private skal hjælpe motorcykelkøbere til det rigtige valg
123 MC
02/10-2015 kl. 12:30

Ingen er bedre til vurdering af et køretøj, end ejerne selv. Derfor udbygger 123mc.dk nu systemet til også at indeholde private vurderinger af de forskellige motorcykel-modeller.

Straks en salgsannonce forsvinder fra markedspladsen 123mc.dk, modtager brugeren en invitation til at anmelde den solgte motorcykel. Flere parametre skal vurderes, så kommende motorcykel-købere kan se hvad tidligere ejere mener om de forskellige motorcykel-modeller.

Denne private bruger-vurdering, sammenholdt med de professionelle tests og vurderinger fra MagaCin.dk, vil klæde køberne på 123mc.dk solidt på til at foretage det helt rigtige valg, når ny motorcykel skal indkøbes.

Denne service tilbyder ingen andre motorcykel-medier i Skandinavien, men kendes fra andre europæiske lande, hvor private vurderinger er en stor succes.

Over de næste to måneder udsendes invitations-mails til brugervurdering, til alle der tidligere har solgt motorcykel på 123mc.dk. Det betyder mails til mange tusinde hvorfor udsendelse tager nogen tid.

Straks antal private brugeranmeldelser i systemet runder 1.000 stk, vil markedspladsen 123mc.dk åbne for visning af privat-vurdering under motorcyklernes salgsannoncer. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Brugernes vurdering af motorcykler

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start