Betaling eller ej - 123mc.dk overvejer brugerbetaling grundet nettets tyveknægte
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Betaling eller ej

123mc.dk overvejer brugerbetaling grundet nettets tyveknægte
123mc.dk
09/07-2013 kl. 15:00

123mc.dk plages daglig af udenlandske annoncører, som bagmænd bag falske annoncer. Mængden af snydeannoncer stiger konstant, hvilket betyder stor arbejdsbyrde for medarbejderne. P.t. bruger 2 medarbejdere op mod 4 timer daglig på udrensning af falske annoncer, noget virksomheden helt enkelt ikke har økonomi til på sigt.

Fremgangsmåden er altid den samme. De udenlandske snydeannoncer oprettes alle indeholdende en populær motorcykel, til meget fordelagtig pris, incl. dansk afgift. Et sådan godt tilbud er naturligvis interessant blandt køberne.

Når køber kontakter sælger, informeres om at den lave pris skyldes pludselig udenlandsrejse, hvorfor køretøjet skal sælges hurtig. Men at dette også har betydet stor efterspørgsel, hvorfor den person der først indbetaler et depositum har reserveret motorcyklen.

Desværre findes motorcyklen ikke, og depositum er tabt, da sælger straks efter modtagelse af depositum forsvinder.

Denne for for snyd kan elimineres ved selv minimal brugerbetaling, da snydeannoncørene ikke ønsker at bruge deres kreditinformationer til oprettelse af snydeannoncer. Bare en flad 10´er vil fjerne snyderne.

Ydermere belastes 123mc.dk voldsomt af danske annoncører, der ikke ønsker salg af deres maskiner. Grundet gratis-konceptet opretter mange danskere salgsannoncer på 123mc.dk, indeholdende deres motorcykel, men til en pris der indikerer at egentligt salg ikke ønskes. Altså at annoncen kun bruges til prisbestemmelse af varen.

Gennem de seneste måneder har 123mc.dk modtaget mange klagemails fra utilfredse danskere, der efter henvendelse til sælgere af motorcykler, er blevet mødt med besked om at motorcyklen ikke er til salg. Motorcyklen er kun annonceret for at se om den er det værd sælger formoder den er værd. Altså en slags salgstest og prisbestemmelse. Dette trods købere har ønsket at betale den fulde annoncerede salgspris. Annoncer oprettes altså uden egentlig salgsønske.

Snydeannoncerne kan fjernes med minimal brugerbetaling. Hvor stor brugerbetaling der kræves for at standse almindelige test-salgsannoncer vides ikke.

123mc.dk har det bedst med gratis-konceptet, men hvis dette gratis-tiltag ødelægger salgsdatabasen for kunderne, skal der naturligvis findes en løsning. Men trist at nogle brugere udnytter konceptet straks det er gratis.

123mc.dk er nu i tænkeboks for at finde en løsning der fjerner de uheldige annoncer.

Del med en ven

0 personer snakker om “Betaling eller ej

 1. Jeg synes faktisk det er en rigtig god ide, og tænk hvis man kunne indfører bare et bette gebyr på mails adrs. som ikke stod i ens eget system , ja bare 1 kr så er spam noget der hører fortiden til

  Så jo før jo bedre, i mine øjne, så man kan se hvad der er til salg og hvad der bare er ( Se Mig)

 2. Ærgerligt når 123mc.dk bliver brugt til snyd og prisbestemmelse. Jeg har også enkelte gange haft et indtryk af at annoncen kan være indrykket for at holde prisen kunstigt oppe på en bestemt model.

  Angående betaling: Kan man ikke i stedet validere dem, der indrykker annoncer? V.h.a. NemID eller CPR?

 3. Betaling for annoncerne vil så også på sigt sætte afgiften på brugte ned, da det jo er gennemsnitpriser der kalkuleres efter.
  Jeg synes en tier er i overkanten, en flad femmer må være nok, samt en cpr validering.

 4. Mine penge blev stjålet fra en forhandler, og jeg kan ikke gøre noget ved det. Nu, jeg har ikke Mc, ikke penge——-og jeg skal betale pengene tilbage til banken!!! Jeg kan købe ikke andre Mc fra andre forhandler, fordi jeg har ikke mere kredit! Og det var ikke på 'nettet–det ser vi kan ikke gøre noget¤

 5. Hk417
  Blev dine penge stjålet fra en forhandler, kan man få en nærmere forklaring på hvad du mener med det ?

  Allan Mc
  Hvordan kan betaling for annoncerne, sætte afgiften ned for brugte mc'er ?

 6. Jeg tror, at hk417 mener, at hans mc blev stjålet, mens den stod hos en forhandler. Den slags tyveri dækkes ikke af alle forsikringsselskaber.

 7. 100772
  Ok. Jeg ville købe en scooter og en Mc scooter og jeg har betalt 11.000Dkk udbetaling i 06/06/2013.
  Resten har betalt med bank i samme uge. Nu jeg har en 50cc -30Km/t scooter til min kone og en bank lån. (Denne scooter kom også efter 3 ugers). Jeg har talte med bank, jeg har telte med politi, men sker der ingeting. Andre forhandlere fortalte mig at han har ikke penge, han er næsten i konkurs måske det er derfor, han stjal mine penge—derefter jeg gik til politi. Hvis du er interesseret i detaljerne, jeg kan sende gig et breve,hvad jeg skrevet til politiet.(e-mail)

 8. HEJ!!!
  Nu jeg har fået tilbyde fra en bedrager!!
  http://www.123mc.dk/honda-nc-700-x/mcid-71644s0
  Jeg har skrivet til ham og i dag jeg fik dette svar (e-mail):Hej,

  "Motorcyklen, som du kan se fra de billeder, der er knyttet er i god stand, salgsprisen er € 4.000 Ikke er beskadiget, og det virker perfekt. Jeg har brug for penge til min virksomhed, og jeg er nødt til at finde væske med det samme, du ser det også med denne finansielle krise i hele verden.
  Hvis du er interesseret i at købe så lad mig det vide, så jeg vil forklare, hvordan jeg agter at sende motorcyklen til din adresse, fordi jeg ved en proces, der beskæftiger sig med transport, og også Handels alle dokumenterne. Jeg vil betale alle forsendelsesomkostninger, fordi nu motorcyklen i Sevilla / Spanien i mit hjem.

  Her er flere detaljer om motorcykel:

  Honda NC 700 X
  Pris: 4.000 €
  År: 01/2012
  Kilometertal: 4.600 km
  Farve: Gra
  Brændstof: Bensin
  Forskydning: 670 CC
  Måske: 38 kW (51 hk)
  Gearkasse: Manuel
  Tak"

  Mel en masse af foto – selvfølgelig!

  Jeg er sikker på, hvis jeg skriver til ham igen, han ønsker at bede om penge i forvejen!
  Hvad synes i, prøv jeg det? Derefter se, hvilke svar come,….

Skriv et svar

Giver børn en ny start