Yamaha på Bakken 2013 - MC-begivenhed på Bakken
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Begivenhed på Bakken

Tre spektakulære MC-begivenheder på Bakken i 2013.
Yamaha
04/02-2013 kl. 11:30

Ny kæmpe motorcykel-begivenhed på Bakken

Tusindvis af motorcyklister og andre MC-glade danskere kan se frem til hele tre spektakulære MC-begivenheder på Bakken i 2013.

Mange motorcyklister og andre MC-glade danskere ser hvert år frem til de traditionsrige åbnings- og lukke-ceremonier. Her kører motorcykler i tusindvis i optog fra Nørrebro til forlystelsesparken i Klampenborg, hvilket altid er et imponerende syn.  I år danner Bakken imidlertid rammen om endnu en spektakulær MC-begivenhed, hvor alle med interesse for motorcykler kan opleve de tohjulede maskiner på en helt ny måde og på tætteste hold.

Lørdag den 27. april bliver Bakken nemlig omdannet til en veritabel ”motor-udstilling”. Det sker når den danske Yamaha importør sammen med forhandlere og klubber landet over i samarbejde med Bakken byder velkommen til ”Yamaha på Bakken 2013”.

Prøvekør 15 motorcykler og scootere

Arrangementet starter allerede først på formiddagen, hvor publikum kan prøvekøre15 forskellige Yamaha motorcykler og scootere – herunder spændende 2013-nyheder som FJR 1300A, XJ6-N, FZ8 og Xenter 150. Prøvekørslerne foregår på en afmærket bane uden for Bakken. Der vil desuden være mulighed for prøvekørsel af Yamaha ATV og børnecrossere.  

Motorcykeloptog inde på selve Bakken

Når Bakken åbner kl. 12 stiger Pjerrot på en af motorcyklerne og kører i spidsen for de andre i optog ad forlystelsesparkens gader og stræder for til slut at ende ved Friluftsscenen. Her bliver de mange maskiner udstillet resten af eftermiddagen sammen med Yamahas produktlinje af MC, scootere, bådmotorer, ATV og vandscootere. Desuden præsenterer Bridgestone Dæk en udstilling af motorcykeldæk.

Andre steder rundt omkring på Bakken udstiller en række af landets Yamaha-klubber. Bl.a. kan man få en snak med Vmax Club Danmark, Virago Danmark, Vmaxchat.dk, Yamaha Custom Club Danmark, Yamaha XS 650 Klub Danmark, All Stars MC Club, og FJ Club Danmark.

Under ’Yamaha på Bakken’-træffet trækkes der lod om en Yamaha Jog R scooter/Yamaha PW50 til en værdi af henholdsvis 13.000/9.600kr. samt diverse Yamaha tøj og udstyr. Vinderne trækkes kl. 16.30 ved Friluftsscenen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start